Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Άγνωστοι βανδάλισαν το μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αλεξανδρούπολη την Δευτέρα 27 Μαΐου πετώντας φυλλάδια της Χρυσής Αυγής σε όλο το χώρο του νεκροταφείου και έβαψαν με σπρέι τάφους με εθνικιστικούς «στόχους», σβάστικες και μαίανδρους.

Όσοι πήγαν να επισκεφθούν το νεκροταφείο την Τρίτη το πρωί αντίκρισαν την ανησυχητική εικόνα με τους βαμμένους τάφους και τα φέιγ βολάν που έγραφαν ένα από τα βασικά συνθήματα της Χρυσής Αυγής «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ reportal.gr, tο περιστατικό επιβεβαίωσε και καταδίκασε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη» Δαγλή Γιασάρ, σημειώνοντας ότι υπεύθυνη για τη φύλαξη του χώρου όπως και για την προστασία της βακουφικής περιουσίας είναι η Διαχειριστική Επιτροπή Τεμένους Αλεξανδρούπολης.