Στο «Καρέλλειο» της «Αποστολής» ο Πατούλης

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής


ΕΛΛΑΔΑ
23:33
19/04/2019
Στο «Καρέλλειο» της «Αποστολής» ο Πατούλης
3
loading

Την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο Χαλάνδρι επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης. Το επιστημονικό προσωπικό και οι ένοικοι του «Καρέλλειου» καλωσόρισαν και ξενάγησαν τον κ. Πατούλη στους χώρους της Μονάδας.

Ο κ. Πατούλης επισκέφτηκε και τον χώρο του Κέντρου Ημέρας του «Καρέλλειου» που εξυπηρετεί άτομα με άνοια και συνομίλησε με τους επωφελούμενους ενώ παρακολούθησε και το μάθημα μουσικοθεραπείας που διεξάγεται στο χώρο της Μονάδας κάθε εβδομάδα.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ και βλέπω από κοντά το σπουδαίο έργο που επιτελεί καθημερινά το προσωπικό της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για τους ανθρώπους που πάσχουν από άνοια. Η στήριξη που προσφέρει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το «Καρέλλειο» σε αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους είναι πραγματικά πολύ σημαντική», ανέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε από την Διευθύντρια της δομής, Κατερίνα Ευθυμιοπούλου σχετικά με τις δράσεις της Μονάδας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας που διαθέτει καθώς και για την πανελλήνια εκστρατεία που πραγματοποιεί, εδώ και τρία χρόνια, μαζί με την εταιρεία ΜΕΓΑ προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη νόσο Alzheimer καθώς και να συμβάλλει στην πρόληψη της νόσου μέσω των δωρεάν τεστ μνήμης που προσφέρει σε άτομα άνω των 60 ετών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar 1234567888

    ΨΕΥΤΗ, ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

  2. avatar ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ

    ΣΤΗ ΦΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΙΓΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΑΝΤΥΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ??? ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΛΕΖΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

  3. avatar Αυτοκράτορας

    Παιδιά, Πατούλη δαγκωτό! Είναι ωραίος τύπος, σας λέω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει