Τι αλλάζει στη διάθεση προϊόντων απόσταξης μικρών αποσταγματοποιών

Η δυνατότητα που δίνει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή


ΕΛΛΑΔΑ
15:24
15/04/2019
Τι αλλάζει στη διάθεση προϊόντων απόσταξης μικρών αποσταγματοποιών
5
loading

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή δίνεται η δυνατότητα στους διήμερους αποσταγματοποιούς να διαθέσουν με νόμιμα παραστατικά τα προϊόντα απόσταξης που έχουν, με την δήλωση των αποθεμάτων τους.

Μάλιστα, προβλέπεται ότι ακόμη κι αν κάποιοι κατέχουν ποσότητες και δεν είναι νόμιμοι αποσταγματοποιοί μπορούν να τις δηλώσουν και να τις διαθέσουν νόμιμα.

Επιπλέον όσοι (εστιατόρια κτλ) έχουν προς διάθεση χύμα προϊόντα, με τη νέα ρύθμιση οφείλουν να έχουν σε ευκρινές σημείο έγγραφο με την ταυτότητα προέλευσης αυτών των προϊόντων,όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar SER 30

  Μάλιστα, προβλέπεται ότι ακόμη κι αν κάποιοι κατέχουν ποσότητες και δεν είναι νόμιμοι αποσταγματοποιοί μπορούν να τις δηλώσουν και να τις διαθέσουν νόμιμα. ΚΟΙΝΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΠΡΙΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ . ΖΗΗΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ.

  1. avatar olymbitis

   Φυσικά και έτσι είναι. Το ζουμί της υπόθεσης είναι οι φόροι. Τους πληρώνεις στον μεγάλο νταβατζή και είσαι ΟΚ. Είτε χόρτα πουλάς, είτε τερλίκια, τώρα και με οινοπνευματώδη. Άντε γεια μας!

 2. avatar Ο δίκαιος Αριστείδης

  Τι είχες Γιάννη ,τι είχα πάντα.Η αλλιώς, είμαστε η ποιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης και το αποδεικνύουμε.

  1. avatar olymbitis

   Και πως σχετίζεται μ’ αυτό; Έτσι για να μαθαίνουμε.....

   1. avatar Ο δίκαιος Αριστείδης

    Διάβασε τις οδηγίες της ευρωπαϊκής Ένωσης,της ελεύθερης αγοράς και του υγιούς ανταγωνισμού.Αν δεν σε συμφέρει βέβαια ,δεν θα μάθεις ποτέ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει