Μια τραυματική εμπειρία που λίγο έλειψε να επηρεάσει την όρασή του, βίωσε ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, που δέχθηκε επίθεση από σκύλο, σε παραθαλάσσια ταβέρνα στην περιοχή του Δήμου Ζαχάρως.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Η τετραμελής οικογένεια, κατέληξε το Νοσοκομείο του Πύργου, για την παροχή πρώτων βοηθειών στο παιδί, ενώ λίγο αργότερα κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, στο Α.Τ Ζαχάρως.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, σε παραλιακή ταβέρνα, όπου μετέβη η οικογένεια από τον Πύργο, για να γευματίσει.

Κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού ο ένας από τους δυο σκύλους ζευγαριού τουριστών που βρίσκονταν στην ταβέρνα, επιτέθηκε αιφνιδιαστικά και αναίτια στο 2,5 ετών κοριτσάκι, που μόλις είχε μπει στο κατάστημα συνοδευόμενο από τη μητέρα του, η οποία το κρατούσε από το χέρι.

Ο σκύλος έριξε το παιδί στο έδαφος κάνοντάς του μια βαθιά πληγή κάτω από μάτι.

Η μητέρα αντέδρασε ακαριαία και τράβηξε το παιδί, προλαβαίνοντας τα …χειρότερα , αφού κανένα από τα δυο σκυλιά δεν φορούσε φίμωτρο και μολονότι είχαν λουριά, αυτά δεν ήταν δεμένα πουθενά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.