Στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ, στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται αυτήν την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ, όπου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που, «διαδηλώνουν και ενημερώνουν τους εργαζόμενους όλης της χώρας δεκάδες σωματεία και εργαζόμενοι».

Τα μέλη του Πανεργατικού Μετώπου απαιτούν, όπως αναφέρουν σχετικά, «έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα», ενώ καλούν «όλους τους εργαζόμενους, από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από τη σαπίλα και τη σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων».

Επίθεση του ΚΚΕ στη Νέα Δημοκρατία

Επίσης, το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εξέδωσε με τη σειρά του ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταγγέλλει «τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ» για «χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και προσωπικά στο Γενικό Γραμματέα του» και ότι «προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα».

«Αντικομμουνισμός, εργοδοτικός συνδικαλισμός και τσάκισμα του εργατικού κινήματος γιατί αυτό απαιτεί το κεφάλαιο, είναι η “υπεύθυνη διακυβέρνηση” της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Λογαριάζει κι αυτός χωρίς τον ξενοδόχο», αναφέρει επίσης ο Περισσός.