Στο επίσημο δείπνο, για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της, η Ελληνική Εταιρία Δοικήσεως Επιχειρήσεων, ΕΕΔΕ, τίμησε το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο για το πολύπλευρο έργο του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και την συμβολή του στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή τού τόπου.

Παραλαμβάνοντας την ειδική τιμητική διάκριση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννος Γραμματίδης, ευχαρίστησε την ΕΕΔΕ, τονίζοντας ότι αυτή ανήκει στο προσωπικό και στις επιτροπές του Επιμελητηρίου, για τις άοκνες προσπάθειές τους που το κατέστησαν ως το μεγαλύτερο διμερές επιμελητήριο της χώρας και ως το τρίτο μεγαλύτερο αμερικανικό επιμελητήριο στην Ευρώπη.

Ο κ. Γραμματίδης, ευχαρίστησε ακόμα την ΕΕΔΕ για την αρίστη συνεργασία της με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και επανέλαβε την δέσμευσή του ότι αυτό θα συνεχίσει να αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα χρήσιμης παρέμβασης ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ελληνική οικονομία. Τέλος, ο κ. Γραμματίδης κατέθεσε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Ελλάδας και την ανάκτηση της αξιοπιστίας της στο διεθνές στερέωμα.

«Το Επιμελητήριό μας είναι στρατευμένο στην μεγάλη αυτή εθνική προσπάθεια» κατέληξε ο κ. Γραμματίδης

Στην εκδήλωση παρέστη ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο τ. Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης και εκπρόσωποι επαγγελματικών κι επιχειρηματικών οργανώσεων, καθώς και μεγάλη μερίδα της επιχειρηματικής κοινότητας.