Μια λογομαχία με έναν εργαζόμενο του υπουργείου Εσωτερικών είχε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που γίνεται έξω από το υπουργείο Εργασίας, αλλά… από σπόντα αφορά και το υπουργείο Εργασίας, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Υπενθυμίζεται ότι, το γεγονός πως τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών συνορεύουν και συνδέονται με «μυστική» διασύνδεση, ήταν αυτό που επέτρεψε στους εργαζόμενους στο υπουργείο Εργασίας να μεταβούν στα γραφεία τους και να… προσπεράσουν το μπλόκο που είχαν στήσει οι διαδηλωτές της ΠΟΕΔΗΝ.

Αυτό έγινε αντιληπτό από τους διαδηλωτές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, οι οποίοι έφραξαν και την είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών. Ένας από τους εργαζόμενους σε αυτό ήθελε να βγει εκτός κτιρίου, αλλά έπεσε πάνω στο… μπλόκο που είχε στήσει το ρολό.

Έτσι, ξεκίνησε μια λογομαχία με τον κ. Γιαννακό, ο οποίος του εξηγούσε ότι δεν είχαν οι διαδηλωτές πρόθεση να κάνουν δύσκολη και τη δουλειά των εργαζομένων του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά αυτό έγινε για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό:

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος