Κάτοικοι έφτιαξαν δρόμο για να διασχίζουν τον ποταμό Κερίτη

Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους


ΕΛΛΑΔΑ
15:06
23/03/2019
Κάτοικοι έφτιαξαν δρόμο για να διασχίζουν τον ποταμό Κερίτη
3
loading

Μεγάλη ανακούφιση νιώθουν οι κάτοικοι από σήμερα το πρωί στον Αλικιανό Χανίων και τα γύρω χωριά, αφού πλέον υπάρχει δρόμος για να διασχίσουν τον ποταμό Κερίτη και να περάσουν απέναντι.

Του ανταποκριτή μας στην Κρήτη στο flashnews.gr

Από χθες ντόπιοι, με δικά τους μηχανήματα και βέβαια με δικά τους έξοδα, άνοιξαν δρόμο παράλληλα με στο σημείο της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη που κατέρρευσε στον Αλικιάνο, από την κακοκαιρία.

Οι ντόπιοι προχώρησαν σε αυτή την πρωτοβουλία αφού εδώ και ένα μήνα η πολιτεία και το κράτος δεν μπόρεσε να δώσει λύση στο πρόβλημα τους και οι ίδιοι έβλεπαν τις επιχειρήσεις τους να ζημιώνονται ανεπανόρθωτα, καθώς η δυσκολία στην πρόσβαση δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στη δουλειά τους αλλά και στην καθημερινότητα τους.

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και μετά από ολονύκτια επιχείρηση δεκάδων κατοίκων στον Αλικιανό, εδώ και μερικές ώρες έχει ανοίξει δρόμος που συνδέει τις δύο όχθες του ποταμού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar spyrospeiratis

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ [...]. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

  2. avatar Αντίστα

    Τον ΒΟΑΚ τους τον έφτιαξε ο Παπαδόπουλος πάντως. Η αχαριστία πληρώνεται.

  3. avatar Λευτέρης1983

    Παράδειγμα προς μίμηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει