Την Τρίτη το τελικό κείμενο από την Επιτροπή Διαλόγου της Εκκλησίας

Αναμένεται να παρουσιαστεί στην Ιεραρχία


ΕΛΛΑΔΑ
18:36
14/03/2019
Την Τρίτη το τελικό κείμενο από την Επιτροπή Διαλόγου της Εκκλησίας
1
loading

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Διαλόγου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου, προκειμένου να συζητήσει για το τελικό κείμενο που θα παρουσιαστεί στην Ιεραρχία την προσεχή Τρίτη.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξέδωσε:

Η "Ειδική Επιτροπή διά την μελέτην θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος Εκκλησίας και Πολιτείας", συνήλθε σήμερα (14-3-2019) στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρίαν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου και την συμμετοχή όλων των μελών Της, προκειμένου να ετοιμασθεί το τελικό κείμενο της Εισηγήσεως με θέμα "Διάλογος Εκκλησίας και Πολιτείας επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος συμφώνως προς την από 16ης Νοεμβρίου απόφασιν της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος», την οποία έχει ορισθεί να πραγματοποιήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος ενώπιον της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία θα συνέλθει, συν Θεώ, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γιωργος Αιγιδης

    Απο ποτε οι Ναζι και οι αντι-δημοκρατες δικαιουνται μισθο η οτιδηποτε απο τους Δημοκρατες;Μισθο και οτιδηποτε αλλο δικαιουνται ΜΟΝΟ οι Δημοκρατες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει