Πρωτιά για τους Έλληνες πιλότους σε άσκηση του ΝΑΤΟ

Οι ιπτάμενοι της 337Μ πρώτευσαν τόσο σε συλλογικό όσο και προσωπικό επίπεδο


ΕΛΛΑΔΑ
18:55
04/03/2019
Πρωτιά για τους Έλληνες πιλότους σε άσκηση του ΝΑΤΟ
7
loading

Στην πρώτη Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το έτος 2019 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην αεροπορική βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, συμμετείχε από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου η 337 Μοίρα (337M) της 110 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική βάση Λάρισας.

Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 110 ΠΜ τέσσερα αεροσκάφη F-16 BLK 52+ με ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, η 337 Μοίρα ανέλαβε αποστολές σύμφωνες με την αποστολή της Μοίρας τόσο σε Εθνικό όσο και σε Νατοϊκό πλαίσιο, με σκοπό την εξοικείωση και τη συνεργασία όλου του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ.

Στην εν λόγω εκπαιδευτική σειρά συμμετείχαν οι Πολεμικές Αεροπορίες της Ισπανίας με αεροσκάφη EF-18, της Γαλλίας με αεροσκάφη Rafale, του Βελγίου με f-16MLU, της Ιταλίας με EF2000 Eurofighter, της Γερμανίας με αεροσκάφη TORNADO και των ΗΠΑ με αεροσκάφη F-15 Strike Eagle.

Οι ιπτάμενοι της 337Μ πρώτευσαν τόσο σε συλλογικό όσο και προσωπικό επίπεδο, στους τομείς της εκπαίδευσης, μεταξύ των πληρωμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτήν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar ααααααααααα

  ένα μεγαλο μπραβο στα παιδια ιπταμενα και μη.....όμως μην βγαζετε φωτο και ονόματα ,μεχρι να τελειωση η θητεια τους δεν είναι πολλοι και δεν αντικαθηστανται ευκολα,,,μακρια και από σοσιαλ μιντια.....

 2. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Πως γίνεται να πήραν πρωτιά και να πέφτει και από ένας κάθε τρεις και λίγο. Δηλαδή οι άλλες χώρες που δεν πήραν πρωτιά πόσους χάνουν το έτος;

 3. avatar Catman

  Οι Τούρκοι που ειναι ρε παιδιά? δε συμμετείχαν? η δε πάνε σε τέτοιες ασκήσεις?

 4. avatar A.G

  Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να πληρώνουμε καλύτερα από οποιαδήποτε.... με όλη μας την καρδιά. Μπράβο στα παιδιά αυτά για το σημαντικό έργο που εκτελείτε

 5. avatar Μ.

  Εμμμ... βέβαια...
  Όλοι αυτοί που συμμετείχαν δεν προέρχονται απο χώρες που συνορεύουν με την Τουρκία!!!
  Οι Τούρκοι με τις παραβιάσεις τους στον εναέριο χώρο μας κρατούν τους πιλότους μας fit!

 6. avatar ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

  Και εμείς βραβεύτηκαμε από τον Σορος σε διεθνείς αγώνες (Α)ντιφα με ρίψεις μολότοφ αλλά δεν κάναμε έτσι.

 7. avatar True

  Αυτές είναι πραγματικές ειδησεις. Αυτή είναι η ελληνική ψυχή που κανένας δεν πρόκειται να διαλύσει και να μειώσει. Μπράβο στους ιπτάμενους και να κρατάνε πάντα την ελληνική σημαία ψηλά διότι οι εθνοπροδότες που μένουν στο εσωτερικό μας μεριμνούν ώστε να μην υπάρχει ο Σταύρος στην σημαία και στην καρδιά του Έλληνα. Μάταια όμως γιατί είμαστε ακόμη ζωντανοί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει