Για 3η συνεχόμενη χρονιά, όλοι εμείς στην P&G ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για περισσότερα από 50 χρόνια, δίνοντας στιγμές χαράς σε κάποιους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, τους οποίους εσείς μας υποδεικνύετε. Φέτος, θέλουμε να αγγίξουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους και βάζουμε στόχο να προσφέρουμε 280.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες.

Ο μηχανισμός της ενέργειας δεν αλλάζει. Μπορείτε να προτείνετε τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θέλετε να βοηθήσετε στέλνοντας ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα www.pgmazi.gr, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 21-11-804-904 από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά, και από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, ξεκινώντας από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, δίνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του προτεινόμενου παραλήπτη. Εμείς στην P&G θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα μέχρι το δώρο να φτάσει στον προορισμό του κάνοντας την αγάπη πράξη, για ακόμη μία χρονιά.

Πέρυσι 240,000 προϊόντα P&G έφτασαν σε όλη την Ελλάδα σε 30.000 οικογένειες – ως δώρο αγάπης από όλους μας. Φέτος και η Εταιρία Barilla γίνεται μέρος της προσπάθειας εμπλουτίζοντας το κουτί αγάπης με κουπόνια για τις οικογένειες.