Τα εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα δώσουν δυναμικό παρόν σε δύο εκθέσεις, από 2 έως και 4 Μαρτίου:

  • Στην έκθεση Οινόραμα, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα (stand Νο 73, Μπλε αίθουσα)
  • Στη Detrop Oenos 2019 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη (stand C6)

Στο Οινόραμα 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, στη μπλε αίθουσα και το stand Νο 73, (10:00 – 19:00) μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει από την εξαιρετική ποικιλία του «άσπρου Μοσχάτου Σάμου» τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου που συνδυάζει την πατροπαράδοτη γνώση οινοποίησης και χειρωνακτικής καλλιέργειας με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Η έκθεση Οινόραμα κλείνει φέτος 25 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας. Διοργανώνεται υποδειγματικά από τη Vinetum και παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου.

Στο Οινόραμα αναμένονται, εκτός των χιλιάδων επισκεπτών, και περισσότεροι από 15.000 ξένοι αγοραστές, πολλοί εκ των οποίων έρχονται σταθερά στην έκθεση από την Ασία και την Ευρώπη.

Στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, το «ραντεβού» οινογευσίας των απολαυστικών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου θα γίνει στο stand C6, της διεθνούς έκθεσης Detrop Oenos 2019. Εκεί, οι φρουτώδεις και ανθώδεις ανάσες των εκλεκτών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου αναμένεται για μια ακόμη χρονιά, να ξεδιπλώσουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στη μύτη, το στόμα και τη μακρά επίγευση.

Φέτος, με αναβαθμισμένες εκθεσιακές δομές που αναμένεται να αναδείξουν ακόμη μια φορά τις ετικέτες των πολυβραβευμένων οίνων του Συνεταιρισμού της Σάμου, η έκθεση Detrop Oenos, προσελκύει το ενδιαφέρον πλήθους επαγγελματιών από το χώρο του οίνου, της εστίασης, της ψυχαγωγίας και του τουρισμού.

Και στις δύο εκθέσεις, οι οινολάτρες και οι επαγγελματίες του οίνου θα μπορούν να απολαύσουν τα μοναδικά ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου. Ενός ιστορικού συνεταιρισμού που επιδεικνύει ολοένα και περισσότερο χαρακτηριστικά εξωστρέφειας και βρίσκεται στο επίκεντρο των προτιμήσεων όχι μόνο των Ελλήνων καταναλωτών αλλά και 25 διεθνών αγορών.

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του ΕΟΣ Σάμου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.