Σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό χαράς και διασκέδασης, το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται φέτος τις γιορτές, μικρούς και μεγάλους, για να ζήσουν «Τα Πιο Γλυκά Χριστούγεννα».

Πολλές γιορτινές, «γλυκές» στιγμές περιμένουν τους επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου που φέτος τα Χριστούγεννα καθώς θα πραγματοποιούν τις αγορές τους θα απολαμβάνουν μουσικές εκπλήξεις, θα συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες και θα κερδίζουν πλούσια δώρα.

Αυτά τα Χριστούγεννα στο Athens Metro Mall ο Άϊ Βασίλης έρχεται με αυτοκίνητο!

Οι επισκέπτες του Athens Metro Mall με αγορές από 50 ευρώ και άνω κερδίζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια* και συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για ένα αυτοκίνητο** SKODA Citigo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2013!

Επιπλέον τα παιδιά θα φανερώσουν το πιο γλυκό καλικαντζαράκι που κρύβουν μέσα τους.

Όλο τον Δεκέμβριο στο Athens Metro Mall, οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν στις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες του εμπορικού «Τα Καλικαντζαράκια των Γλυκών» με ελεύθερη είσοδο και διασκεδάζουν με τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη! Τα παιδιά φτιάχνουν «Καρτούλες ζαχαρένιες» και «Καπελάκια καραμελωτά» και πολλές ακόμα «γλυκές» κατασκευές για να τις χαρίσουν σε αυτούς που αγαπούν ενώ ο Άγιος Βασίλης παρέα με τα αγαπημένα του γλυκοκαλικαντζαράκια έρχεται να γνωρίσει όλα τα παιδάκια και να τους μοιράσει «Το Πτυχίο Γλυκοκαλικάντζαρου».


Φέτος τις γιορτές μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού στο Athens Metro Mall, διασκεδάζουν με χαρούμενες δραστηριότητες και ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, απολαμβάνοντας ευχάριστες βόλτες σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
** Με την επίδειξη αποδείξεων αγορών της ίδιας ημέρας, συνολικής αξίας 50 ευρώ και άνω, στο info desk του εμπορικού, με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα κουπόνι ανά άτομο και ανά ημέρα. Σε περίπτωση που προσκομίζονται αποδείξεις συνολικής αξίας ανώτερης των 50€ θα δίδεται συμμετοχή με ένα κουπόνι.