Ταύτιση απόψεων Φαναρίου και Εκκλησίας της Ελλάδος για τη μισθοδοσία των κληρικών

Το κοινό ανακοινωθέν


ΕΛΛΑΔΑ
14:36
12/02/2019
Ταύτιση απόψεων Φαναρίου και Εκκλησίας της Ελλάδος για τη μισθοδοσία των κληρικών
5
loading

Απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Εκκλησίας της Ελλάδος τόσο επί των προτάσεων Αναθεώρησης του Συντάγματος όσο και επί της διατήρησης του ισχύοντος καθεστώτος μισθοδοσίας των κληρικών διαπιστώθηκε σήμερα στη συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο Εκκλησιών.

Στο κοινό ανακοινωθέν Φαναρίου-Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρονται τα εξής:

«Κατά την σημερινή συνάντηση των Αντιπροσωπειών, αφ' ενός μεν της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, αφ' ετέρου δε, του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, στο Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανοήσεως, συνεργασίας και ενότητας, διαπιστώθηκε η απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων των δύο Εκκλησιών, τόσο επί των προτάσεων αναθεωρήσεως του Συντάγματος όσο και επί της διατηρήσεως του ισχύοντος καθεστώτος μισθοδοσίας του Ορθοδόξου Ιερού Κλήρου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Φιλιώς

  Είδαν διπλούς κληρικούς τα αθεοταλιμπάνικα τρολάκια παρακάτω και σεληνιάστηκαν...

 2. avatar Κύριε ελέησον

  Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!

 3. avatar ρασοφόρος επιχειρηματίας

  Δηλαδή θα το πάρουμε το πριμ παραγωγικότητας;

 4. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.....Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ...ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.!!!!!ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.....ΤΟΤΕ ΚΟΥΛΗ...ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ..(ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ)!!!!

 5. avatar Σανός.

  Αυτοί συμφωνούν,εμείς πληρώνουμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει