Απομακρύνεται η κακοκαιρία, πότε φτιάχνει ο καιρός

Σε Εύβοια, Κεντρική Στερεά και Νότιο Αιγαίο έπεσε η περισσότερη βροχή


ΕΛΛΑΔΑ
11:41
07/02/2019
Απομακρύνεται η κακοκαιρία, πότε φτιάχνει ο καιρός
1
loading

Προς τα ανατολικά απομακρύνεται το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει τις τελευταίες μέρες τον καιρό στη χώρα μας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στη διάρκεια της μέρας τα έντονα καιρικά φαινόμενα και να περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Σημαντικά ύψη βροχής από τα μεσάνυχτα έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ/Meteo στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να σημειώνονται στην Εύβοια (50 χιλιοστά στη Στενή), στην Κεντρική Στερεά και στο Νότιο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα συνοδεύονται από ηλεκτρική δραστηριότητα, κυρίως στο Νότιο Αιγαίο, όπως σε διάστημα περίπου δέκα ωρών καταγράφηκαν 120 κεραυνοί από το δίκτυο ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του ΕΑΑ/Meteo.

Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένονται ενισχυμένοι σήμερα, φτάνοντας στο Βόρειο και το Δυτικό Αιγαίο τα 7-8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Σκόλωψ

    Θα τα φάμε στις ζωοτροφές.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει