Αυτοπρόσωπη εμφάνιση στο Συμβούλιο Εφετών πραγματοποίησαν οι προφυλακισθέντες λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση των ομολόγων κ. Σοφοκλής και Θεόδωρος Πρινιωτάκης καθώς και ο κ. Γ. Αποστολίδης.

Οι υπεύθυνοι της « Ακρόπολις ΑΧΕ» εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου που μέχρι τις 4 Οκτωβρίου θα αποφανθεί για την παράταση η μη της προσωρινής τους κράτησης , και υποστήριξαν την αθωότητα τους.

Σύμφωνα με την κατηγορία οι τρεις υπεύθυνοι της χρηματιστηριακής εταιρείας φέρονται ως «μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία επεδίωκε την διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων ενώ τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν αφορούν απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, εγκληματική οργάνωση και φοροδιαφυγή.

Ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου οι κ. Σ και Θ. Πρινιωτάκης καθώς και ο κ. Αποστολίδης αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται και υποστήριξαν ότι τα ασφαλιστικά ταμεία δεν ζημιώθηκαν από την αγορά των ομολόγων.

Επισημαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι στο παρελθόν προσέφυγαν στο Συμβούλιο Εφετών ζητώντας την αποφυλάκισή τους, ωστόσο τα αιτήματά τους απερρίφθησαν.

Πηγή: euro2day.gr