Tο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώσε ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής της μεταλλικής γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών (Καβάλας) με τη Λεωφόρο Κηφισού.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο κάτω μέρος της μεταλλικής γέφυρας στο πρώτο άνοιγμά της προς την πλευρά της Αθήνας και για τον σκοπό αυτών των εργασιών, θα απαιτηθεί η σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας σε διάφορες λωρίδες κυκλοφορίας, οι οποίες διέρχονται κάτω από το συγκεκριμένο άνοιγμα, καθώς επίσης και πάνω στη γέφυρα στον κλάδο της από Κόρινθο προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα:

1. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 21.00 έως τις 7.00, διακόπτεται η κυκλοφορία πάνω στη γέφυρα στον κλάδο της από Κόρινθο προς Αθήνα. Παράλληλα διακόπτεται η κυκλοφορία κάτω από το φορέα της γέφυρας και μόνο στην αριστερή λωρίδα (εκ των δύο) για τα οχήματα που έρχονται από Λαμία με κατεύθυνση την Αθήνα μέσω της Λεωφόρου Αθηνών.

2. Από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21.00, έως την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 7.00, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων κάτω από το φορέα της γέφυρας για τις ακόλουθες διαδρομές:

• Α΄ ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ισόπεδο κόμβο της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πειραιά.

• Β΄ ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ισόπεδο κόμβο του παράπλευρου της Λεωφόρου Κηφισού με κατεύθυνση από Πειραιά προς Λαμία (προς πρακτορείο ΚΤΕΛ).

• Γ΄ ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ισόπεδο κόμβο με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα μέσω της Λεωφόρου Αθηνών.

3. Από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, μόνο για τις νυκτερινές ώρες από 22.00 έως 7.00 και από το Σαββάτο 18 Σεπτεμβρίου στις 7.00, έως τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 7.00 διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της γέφυρας της Λεωφόρου Αθηνών (ρεύμα από Κόρινθο προς Αθήνα).

4. H κυκλοφορία των οχημάτων πάνω στη γέφυρα της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο θα διεξάγεται κανονικά.