Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε χθες, ανήμερα των Θεοφανίων, στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Στυλίδας, προκειμένου να πιάσει τον Σταυρό, όπως είχε κάνει και πριν μερικά χρόνια. Μεταξύ τη λήξη, όμως, της τελετής συνέβη κάτι απρόοπτο.

«Αυτή την ημέρα ο Θεός δίνει φώτιση στους Χριστιανούς και μπορούν να κάνουν τα πάντα…» είπε θέλοντας να στείλει, όπως είπε, ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που έχουν προβλήματα υγείας. «Όταν ακολουθούμε αυτά που μας λένε οι γιατροί, όλα γίνονται και τελικά ναι… ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς» είπε.

Όταν όμως ο Αγιασμός των Υδάτων ολοκληρώθηκε και οι επίσημοι κατέβηκαν από την εξέδρα, προκλήθηκε ένταση σύμφωνα με το lamiareport.gr. Συγκεκριμένα ήταν η στιγμή που ο Απόστολος Γκλέτσος είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη, ο οποίος θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

«Γιατί είσαι εσύ εδώ… κατέβα κάτω…» του είπε με άγριο ύφος ο κ. Γκλέτσος και στη συνέχεια του φώναξε: «έχεις τελειώσει..».

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε, ενώ τα πράγματα ηρέμησαν όταν η αδελφή του κ. Γκλέτσου μπήκε στη μέση και απομάκρυνε τον κ. Κατσικονούρη από το σημείο για να κατέβουν μαζί από την εξέδρα.

Δείτε το βίντεο