Κλειστοί παιδικοί σταθμοί στον νομό Θεσσαλονίκης λόγω χιονιά

Διαβάστε αναλυτικά


ΕΛΛΑΔΑ
8:25
07/01/2019
Κλειστοί παιδικοί σταθμοί στον νομό Θεσσαλονίκης λόγω χιονιά
loading

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί σε τρεις δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, οι παιδικοί σταθμοί θα είναι κλειστοί σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, στους δήμους Θερμαϊκού, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Δήμο Θεσσαλονίκης, Δήμο Θέρμης, στον Δήμο Βόλβης, Πυλαίας – Χορτιάτη, στον Δήμο Παύλου Μελά, στον Δήμο Χαλκηδόνας, στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και στον Δήμο Καλαμαριάς και Δήμο Δέλτα.

Δήμος Δέλτα

Κανονικά θα λειτουργήσουν, Δευτέρα 7/1/2019, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δέλτα. Όπως ενημερώνει ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, έχει δοθεί οδηγία ώστε οι χώροι να θερμαίνονται από την Παρασκευή αδιάκοπα.

Επίσης, μετά από αυτοψία και σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με πρώτιστο κριτήριο την ασφαλή μετακίνηση και παραμονή των μαθητών, θα υπάρξει ανακοίνωση έως αύριο (7/1/2019) το απόγευμα για το εάν την Τρίτη θα λειτουργήσουν ή όχι τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα.

Δήμος Λαγκαδά

Λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί στις περιοχές του Δήμου, ως αποτέλεσμα της πολύ έντονης κακοκαιρίας και δεδομένης της μη λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης στους χώρους των παιδικών σταθμών λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστοί σήμερα οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαγκαδά.

Συγκεκριμένα:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγκαδά
ΚΔΑΠ Λαγκαδά
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικού
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγυνών
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου
ΚΔΑΠ Ασσήρου
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΘΙΑΣ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κριθιάς
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΛΟΦΟΥ:
ΚΔΑΠ Πέντε Βρυσών
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ:
ΚΔΑΠ Ζαγκλιβερίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σοχού

Για τις επόμενες ημέρες και ειδικά για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και θα υπάρξει ανακοίνωση.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τον αντιδήμαρχο Ηλία Ζιακούλη και την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ειρήνη Αντωνιάδου, στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για να ελεγχθεί η πρόσβαση προς αυτούς, κρίθηκε φρόνιμο να μη λειτουργήσουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019.
Δήμος Θερμαϊκού

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στον δήμο Θερμαϊκού για λόγους ασφαλείας.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει