Η καλή παρέα και ένα καλό γεύμα ή δείπνο είναι πάντα ένας καλός συνδυασμός. Το να καταφέρεις να συνδυάσεις τα παραπάνω και με οικονομικό τρόπο στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, μέχρι χθες ακουγόταν σχεδόν παράλογο.
Σήμερα, όμως, είναι εφικτό!

Η ελληνική, εκπτωτική ιστοσελίδα www.cheapis.gr έχει μία από τις καλύτερες προσφορές για επιλογή εστιατορίου στην πρωτεύουσα: Καστελόριζο, Far East και Meat Square σας καλούν να δοκιμάσετε τις γεύσεις τους.

Οι επιχειρήσεις – στο πλαίσιο του να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κόσμου για άριστη ποιότητα φαγητού και φρέσκων υλικών, για ευφάνταστη ποικιλία, για μοναδική εξυπηρέτηση, για συνεχή δημιουργικότητα πάνω στα μενού, για υπέροχο περιβάλλον σε συνδυασμό με δελεαστικές τιμές – κατεβάζουν τις τιμές τους για τις on line πωλήσεις τους σε συνεργασία με το cheapis.gr.

Έτσι δείχνουν έμπρακτα τη δική τους συμμετοχή στη στήριξη της οικονομίας εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές να ξεχωρίζουν το πραγματικό, καλό φαγητό.

Το cheapis.gr σας πάει… ταξίδι στις γεύσεις και προτείνει:

Για τους καλοφαγάδες και τους … καπετάνιους «Καστελόριζο», στη Βάρκιζα!

Εκεί τα θαλασσινά σπαρταρούν και μπορείτε να τα γευθείτε με 50% έκπτωση!

Για τους gourmet… Ιταλο-κρεατοφάγους: Το αυθεντικό meat restaurant, Μeat Square! Aργεντίνικα κρέατα, μαγειρεμένα αλά Ιταλικά, με 50% έκπτωση!

Και τέλος, για τους Ελληνο- Κινέζους στη γεύση: Το πασίγνωστο εστιατόριο «Far East» με τα καλύτερα, ασιατικά πιάτα! Θα τα βρείτε στο cheapis.gr με 50% έκπτωση!

Οι καλύτερες επιλογές ανάλογα με τη γεύση που εσείς θα θελήσετε.