Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ολοκληρώθηκαν οι εκλογές των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης με το σύστημα της «ηλεκτρονικής ψήφου». Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες οι εκλογές αυτές είχαν αναβληθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η σχετική «ηλεκτρονική ψηφοφορία» θα γίνει στις 6 ή στις 8 Νοεμβρίου, αφού αναβλήθηκε η διεξαγωγή της την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Η αναβολή κρίθηκε απαραίτητη, καθώς οι δύο καθηγητές που είχαν οριστεί πρόσφατα από το πρυτανικό συμβούλιο να επιβλέψουν τη διαδικασία έκριναν ότι απαιτείται χρονικό διάστημα λίγων ημερών για να οργανωθεί όσο γίνεται καλύτερα η διαδικασία. Για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, οι εκλογές με το σύστημα της «ηλεκτρονικής ψηφοφορίας» ορίστηκε να γίνουν την 1η Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι στο ΤΕΙ Πειραιά ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εκλογή των εσωτερικών μελών και το διορισμό των εξωτερικών, μετά τις εκλογές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.