Το αγαπημένο σας κατοικίδιο, σας έχει ανάγκη για να επιλέξετε την τροφή του, η οποία πρέπει να του αρέσει και να είναι κατάλληλη για την ηλικία του και τις διατροφικές του ανάγκες.

Το Petsupermarket σας έχει ετοιμάσει μία λίστα με όλες τις τροφές που μπορείτε να επιλέξετε για να ταΐσετε το ψαράκι σας, τον πιστό σας φίλο και την τριχωτή γατούλα σας.

Ψαροτροφές

Η διατροφή του ψαριού σας, είναι πολύ σημαντική για την επιβίωσή του και πρέπει να βασίζεται σε συμπληρώματα διατροφής, μέταλλα και βιταμίνες που είναι καθοριστικά για την μακροζωία του.

Στη μεγάλη ποικιλία του Petsupermarket θα βρείτε τροφές για ψάρια, για φυτοφάγα ψάρια, ειδικές κοκκοποιημένες τροφές για ψάρια νάνους και μαχητές καθώς και ξεχωριστές βιταμίνες για ψάρια που το χρειάζονται.

Τα ψάρια μπορούν να επηρεαστούν διατροφικά ακόμα και από τον τύπο του ενυδρείου, γι΄αυτό καλό είναι να ρωτήσετε κάποιον ειδικό προτού αποφασίσετε το είδος του ψαριού και του ενυδρείου.

Σκυλοτροφές

Ο σκύλος σας έχει ανάγκη από σκυλοτροφές που είναι ειδικές για την ηλικία του και την ράτσα του. Για να βρείτε ποιες είναι οι τροφές που μπορούν πραγματικά να καλύψουν τις ανάγκες του σκύλου σας δεν έχετε παρά να θέσετε κάποια στοιχεία ως στάνταρ και από εκεί και πέρα να δώσετε 2-3 στον πιστό σας φίλο να δοκιμάσει.

Υπάρχουν τροφές light, σκυλοτροφές με βιταμίνες, με πολλά λαχανικά, με συνδυασμούς κρεάτων όπως βοδινό και κοτόπουλο, αλλά και τροφές που ονομάζονται κλινικές δίαιτες και είναι κατάλληλες για έναν σκύλο σε ανάρρωση.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μία κλασική επιλογή που κάνουν οι περισσότεροι σκυλογονείς μέσα από το Petsupermarket και είναι η Acana COBB CHICKEN & GREENS, με ελευθέρας βοσκής κοτόπουλα και φρέσκα αυγά από τις τοπικές φάρμες.

Γατοτροφές

Οι γάτες ως γνωστόν αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα ουροποιητικού, γι΄αυτό η γατοτροφές που θα επιλέγετε πρέπει να είναι ισορροπημένες με συγκεκριμένο ph για να αποτρέψετε την δημιουργία κρυστάλλων στο ουροποιητικό σύστημα.

Ξεκινήστε τις αγορές σας μέσα από το Online Pet Shop Petsupermarket!