Το δημοφιλές event μόδας The Pop Up Project, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, υποστήριξε φέτος η Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Με άκρως γιορτινή διάθεση, τα αγαπημένα brands FIX Άνευ, Tuborg, Somersby και FIX Dark, με δυναμική παρουσία στην 7η διοργάνωση του θεσμού, δρόσισαν ευχάριστα τόσο τους σχεδιαστές όσο και τους επισκέπτες που έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Στο μεγαλύτερο The Pop Up Project που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, 55 Έλληνες Σχεδιαστές & brands φιλοξενήθηκαν στους επιβλητικούς χώρους του Μουσείου παρουσιάζοντας τις ολοκαίνουριες συλλογές τους σε περισσότερους από 3.000 επισκέπτες.

Η FIX Άνευ προσέφερε σε σχεδιαστές και επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης… άνευ τύψεων. Με αυθεντική γεύση μπύρας, άνευ αλκοόλ και με μόλις 14 θερμίδες ανά 100ml, η FIX Άνευ κυριάρχησε στην προτίμηση των designers και τις 2 ημέρες, ως η ιδανική επιλογή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Η Tuborg, μέσω του «Natural Break Station», αποτέλεσε την ιδανική πρόταση δροσιάς και αναζωογόνησης για όσους ήθελαν να κάνουν ένα διάλειμμα ξεκούρασης από τις αγορές τους, με τις 3 γεύσεις φυσικών αναψυκτικών, Tuborg Lemon Soda, Tuborg Lime-Green Tea Soda και Tuborg Orange-Cinnamon Soda.

Παράλληλα, ο αγαπημένος μηλίτης Somersby, δημιούργησε την απόλυτη γωνία χαλάρωσης με ένα χαρούμενο σκηνικό χρωμάτων και γεύσεων, όπου τόσο το μήλο όσο και το καρπούζι είχαν την τιμητική τους.

Με concept «Great things happen twice», το 7ο The Pop Up Project ολοκλήρωσε αυτή την επιτυχημένη εμπειρία μόδας με δυο μοναδικά party στην βεράντα του Μουσείου, παρουσία της καλύτερης παρέας, της FIX Dark. Η premium dark lager προσέφερε στο κοινό μία μοναδική γευστική εμπειρία, ξεκλειδώνοντας την σκοτεινή πλευρά της απόλαυσης από την πρώτη κιόλας γουλιά.

Με προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές προτιμήσεις και περιστάσεις, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία υποστηρίζει δυναμικά ιδιαίτερες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, που ταιριάζουν με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του κάθε brand, συστήνοντας στο κοινό νέες απολαυστικές εμπειρίες.