Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων στον Αλμυρό Βόλου

Παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των ζώων που θανατώθηκαν με φόλες


ΕΛΛΑΔΑ
9:07
04/12/2018
Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων στον Αλμυρό Βόλου
5
loading

Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων σημειώθηκε στον Αλμυρό Βόλου.

Το νέο περιστατικό σύμφωνα με την πρόεδρο του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Αλμυρού κ.Αθηνά Υφαντή, σημειώθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με τους κατοίκους να ανακαλύπτουν τι είχε συμβεί το πρωί του Σαββάτου.

Ακόμα παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των ζώων που θανατώθηκαν με φόλες. Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αλμυρού έχει καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα προσκομίσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού την πραγματογνωμοσύνη κτηνιάτρου που επιβεβαιώνει την δηλητηρίαση των ζώων που εξέτασε.

Ο κτηνίατρος κ. Νίκος Γερογιάκομος δήλωσε στο almyros.gr: «Κατά το τελευταίο συμβάν με δηλητηρίαση ζώων, σε μένα προσωπικά έγινε αναφορά για τρία νεκρά σκυλιά, ενώ μου έφεραν ένα το οποίο καταφέραμε να σώσουμε. Δεν γνωρίζω τον αριθμό των ζώων που θανατώθηκαν, όμως σύμφωνα με τους συμπολίτες μας πρόκειται για πολλά ζώα σκυλιά και γάτες.»

Από την πλευρά του ο κτηνίατρος κ.Ηλίας Διαμαντής: «Το Σάββατο που μας πέρασε, σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό δηλητηρίασης ζώων. Καταφέραμε να σώσουμε δύο, δυστυχώς όμως σύμφωνα με τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής θανατώθηκαν πολλά ζώα. Στο ένα εκ των δύο που προλάβαμε να θεραπεύσουμε, κάναμε εμετική ένεση. Το σκυλί «έβγαλε» κομμάτι κρέας, εμποτισμένο με δηλητήριο. Δεν γνωρίζω ακριβώς τον ακριβή αριθμό, σύμφωνα όμως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δηλητηριάστηκαν πολλά ζώα.»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar αρα…

  λιγοτερα σκυλο[...]

 2. avatar Aisxos

  Αισχος στις δημοτικές αρχές που αφήνουν τα αδέσποτα συμπαθέστατα ζώα να περιφέρονται αδέσποτα! Πού ζούμε? Σε τριτοκοσμική χώρα? Αλλά τι δουλεύει καλά στο Γιουνανιστάν? Οι αξιότιμοι δήμαρχοι έχουν το ηθικό κίνητρο! Αυτοί με την απραξία τους εξάπτουν τους πολίτες να προβαίνουν σε τέτοιες βάρβαρες πράξεις! Εχεις μείνει καμία νύχτα άγρυπνος από γαυγίσματα αδέσποτων σκύλων? Εχεις πέσει σε ατύχημα στην προσπάθεια σου να αποφύγεις αδέσποτο σκύλο?

 3. avatar Να γίνει φάκελος με τα ονόματα

  αυτών των δραστών και να επιτηρούνται. Είναι οι μελλοντικοί βιαστές των παιδιών μας και οι μελλοντικοί λήσταρχοι των γονέων και των παππούδων μας

  1. avatar Η φαντασία σου τρέχει..

   ...μη διαβάζεις πολλά αστυνομικά μυθιστορήματα ..θα πάθεις κι άλλα !

 4. avatar spikour

  Κακό ψόφο σε αυτούς που το έκαναν!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει