Παρατράγουδα στην αλλαγή φρουράς των Ευζώνων

Μαθητές των μουσικών σχολείων Αττικής βρίσκονταν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη


ΕΛΛΑΔΑ
17:26
02/10/2012
Παρατράγουδα στην αλλαγή φρουράς των Ευζώνων
50
loading

Ένα μικρό παρατράγουδο σημειώθηκε νωρίτερα στο Σύνταγμα. Όπως βλέπετε στο βίντεο, έπρεπε να γίνει η καθιερωμένη αλλαγή στη φρουρά των Ευζώνων αλλά οι μαθητές που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δεν παραμέριζαν προκειμένου να περάσει η φρουρά. Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει ένα πανδαιμόνιο λίγων δευτερολέπτων όπως φαίνεται.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

50
σχόλια
 1. avatar panagiotis

  είναι κρίμα ένα απόσπασμα από βίντεο και ένα ρεπορτάζ από άγνωστο που θέλει να προκαλέσει εντύπωση,να προκαλεί τέτοια σχόλια για τα παιδιά από "ΕΝΗΛΙΚΕΣ" με "ΠΑΙΔΕΙΑ" και "ΕΠΙΠΕΔΟ".Ηταν μια πορεία 5 σχολείων τα παιδια δεν είπαν ούτε ένα υβριστικό σύνθημα και όταν έφτασαν στο μνημείο δεν πλησίασαν στους τσολιάδες.Η φρουρα εμφανίστηκε ξαφνικά στις πλάτες τους και δεν κατάλαβαν ότι ήρθαν(οταν το αντιλήφθηκαν έκαναν όλοι στην άκρη).Πριν κάνετε εύκολα σχόλια μιλήστε με τον υπεύθυνο της αστυνομίας και τον υπευθυνο της φρουράς για να διασταυρώσετε την πληροφορία.Οσο για τον σεβασμό αρκεστείτε ότι ήταν μια πορεία χωρις την συνοδεία αστυνομίας και όταν έφτασε στο μνημείο για να μην ενοχλεί την κυκλοφορία ανέβηκε στην πλατεία.

 2. avatar nikos xasapis

  στα κουμουνιστικά κράτη όπως η ελλάδα οι δάσκαλοι διδάσκουν μόνο ότι επιβάλει το κόμα. ποιος να μάθει στα παιδάκια τη εινε ο άγνωστος στρατιώτης και πως να σεβαστουνε το μέρος όταν οι γονείς τους εινε εκεί μέρα παρά μέρα κάνοντας επεισόδια.
  υπομονή παιδάκια θα αλλάξουν τα πράγματα

  1. avatar michopoulos stauros

   ρε συ, εχεις κανει αμοβολη στον εγκεφαλο σου;

 3. avatar Punisher13

  Η νοοτροπία του αναρχομηδενισμού από τη παιδική ηλικία... Αλλά όταν έχεις δασκάλους που δουλεύουν 3 ώρες τη μέρα και κοροιδεύουν τους φορολογούμενους ότι διδάσκουν, χωρίς να μαθαίνουν στα παιδιά τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ του σεβασμού, τι να περιμένεις... Αν συνελάμβανε ποτέ το ανόητο μυαλό τους το ηθικό μέγεθος του Αγνώστου Στρατιώτη, θα γονάτιζαν μπροστά, πόσο μάλλον θα προνοούσαν να απομακρύνουν τα παιδιά εγκαίρως...

 4. avatar marw

  Λίγος σεβασμός στους ευζώνους δεν βλάπτει

 5. avatar ΤΑΣΟΣ

  Η Προεδρική φρουρά & οι Εύζωνες τιμούν στο μνημείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ την ιστορία & το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ του τόπου μας!
  Τα παιδιά δεν ήταν εκεί εκδρομή, αλλά για διεκδίκηση του μέγιστου αγαθού της ΠΑΙΔΕΙΑΣ που αφορά το ΜΕΛΛΟΝ του τόπου μας!
  Δεν θα μπορούσα λοιπόν να φανταστώ πιο αρμονική εικόνα, τους Εύζωνες ανακατεμένους για μια στιγμή με τα παιδιά, πάνω στα ζωγραφισμένα με κιμωλία λουλούδια και τα άλλα δρώμενα, στη πολύπαθη πλατεία.
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
  Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων!
  Το υπουργείο παιδείας θα πράξει το ίδιο;

  1. avatar johnson

   τι @[email protected] ες λες ρε φίλε,κιμωλίες φρου φρου κ αρώματα... όταν διαμαρτύρεσαι κ ορθώς το κανείς,σέβεσαι τους θεσμούς κ την ιστορία,οπότε παραμερίζεις κ μετά επανέρχεσαι..το πιασες?

   1. avatar ΤΑΣΟΣ

    Τα παιδιά σεβάστηκαν απόλυτα το χώρο, ξεκινώντας τα δρώμενά τους με τον Εθνικό Ύμνο και στη συνέχεια καταθέτοντας δημιουργικά & αυθόρμητα τη διαμαρτυρία τους, παίζοντας μουσική, χορεύοντας & σχεδιάζοντας -αν είναι δηνατόν- ακόμα και ...λουλούδια!
    Η απόφαση να "στριμωχτούν" οι εύζωνες με τα παιδιά, ήταν των αξιωματικών τους, που (αφού έβλεπαν ότι ο διάδρομος ήταν από ώρα κλειστός)επέλεξαν να μην ειδοποιήσουν να ανοίξει.
    Τελικά σε αντίθεση ενός επικίνδυνης πολιτίας που προσπαθεί να τα πείσει ότι της είναι βάρος, θέλω να μεταφράσω σαν "αδελφική στοργικότητα" την επιλογή των Αξιωματικών της φρουράς, και πατρική (για μία φορά) την ...απουσία της αστυνομίας.
    Φίλε μου (χωρίς ..γαλλικά τα οποία ξέρω καλά, αλλά πίστεψέ με δε μπορώ να τα συνδυάσω "σε καμία" με παιδιά και λουλούδια) δεν κινδυνεύουν οι θεσμοί και η Ιστορία απ' τα παιδιά. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε αυτούς που φυλάνε και υπηρετούν τους θεσμούς και γράφουν τη δική τους μαύρη Ιστορία! Και δεν μιλάω βέβαια για τους ωραίους μας Εύζωνες!!!

 6. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

  Γέλασα ιδιαίτερα προχθές με τους ΜΑΤατζήδες (προφανώς παράπηγμα της ΧΑ) που τους παρκάρουν μπροστά στην βουλή. Είναι τόσο στρατοκ......λοι που μόλις πέρναγαν τα φανταράκια βάραγαν προσοχή !! Τι διαφορά με τα ελεύθερα μυαλά των παιδιών μας και αν συγκρίνει κανείς τα όργανα εργασίας των μεν και των δε καθώς και το αντικείμενο καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πως ο πολιτισμός της μουσικής στέκει πολύ ψηλά και μακρυά από τους φασίστες!

  1. avatar ἴων μ.

   τὶ ἀσυναρτησίες λὲς ῥὲ [...];;καταρχᾶς, δὲν ξέρω σὲ ποιὸ [...] ὑπηρέτησες ( ἄν ὑπηρέτησες κιόλας) κι ἔχεις τέτοιο κόμπλεξ ὥστε ν'ἀποκαλεῖς τοὺς Εὔζωνες φανταράκια.σ'αὐτὰ τἀ "φανταράκια"χτυποῦν προσοχὴ καἰ συνταγματάρχες( προσωπικὴ ἐμπειρεία).
   ὄσο γιὰ τὴν στολή αὐτὴ, εἶναι ἡ ἱστορία μας. ὅταν τὴν φόραγα καὶ κατέβαινα στὸ μνημεῖο, οἱ μπάτσοι δὲν στεκόντουσαν προσοχή στὸν ἴωνα. στεκόντουσαν στὸ σχήμα, σὲ ὅ,τι αὐτὴ ἡ στολὴ συμβολίζει. στοὺς χιλιάδες νεκροὺς τοῦ ἔθνους μας.
   καὶ μάντεψε! δὲν εἶναι ἐπαγγελματίες στρατιωτικοί! εἶναι ἀπλοὶ φαντάροι ποὺ ἀγαποῦν καὶ σέβονται τὴν πατρίδα τους κι ἀποφασίζουν νὰ γίνουν εὔζωνες μετὰ ἀπὸ πολὺ σκληρή ἐκπαίδευσι. καὶ δὲν ἀνέχομαι κανεῖς νὰ γελοιοποιεῖ καὶ νὰ ἐξευτελίζει κάτι τόσο ἱερό.
   .αν γουστάρουν νὰ διαμαρτυρηθοῦν, ὑπάρχει ὁ δρόμος καὶ τὸ πεζοδρόμιο.
   ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. γκέγκε;;

  2. avatar giannis

   Διάβασε λίγο ιστορία και μαθε τις συμβολιζει το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Ελεύθερο απο άσχετο μυαλό έχει διαφορά.

 7. avatar θεσπρωτος

  που τα ειδες τα παρατραγουδα βρε ανθρωπε?

 8. avatar ΒουνοκαιΦετες

  σεβασμος μηδεν.αναθεμα και αν ξερουν τα παιδαρελια που βρισκοντε και τι ειναι αυτοι με τα τσαρουχια μπροστα. τους.αναθεμα και οι καθηγηταδες μπηκαν στο κοπομιας π κατεβηαν εκει να τους κανουν ενα μαθημα ιστορια για την περιοχη για τους ευζωνες και τον μνημειο για την ιδια την βουλη της αρχιτεκτονικη της κτλ.τπτ.τα δε μαθητουδια κανουν προφανως εκδρομη κ χαβαλε κ οχι διαμαρτυρια για κατι....απλα γινοντε υποχειριο των καθηγηταδων

  1. avatar kOmpResSer

   και επειδή ρε φασίστα βουνοκεφτέ το κοινοβούλιο έχει απ' έξω τον άγνωστο στρατιώτη πρέπει να στέκομαι προσοχή στους αλ...ς τους βουλευτές; μέχρι και ναζί βουλευτές έχει μέσα.
   για την ιστορία τι άλλο να πουν οι καθηγητάδες πια;
   όλη την ημέρα για τσολιάδες, χλαμύδες, πολέμους, σφαγές, και ήρωες τους μιλάνε, μπας και εξυψώσουν το εθνικό φρόνημα, και μάθουν να μην διεκδικούν τίποτα στην ζωή τους χάριν της εθνικής ενότητας.
   Την αρχιτεκτονική μην την πιάνεις καλύτερα. όλα τα νεοκλασικά μνημεία του νεοελληνικού κράτους γερμανοί αρχιτέκτονες τα σχεδίασαν, στα πρότυπα του βαυαρικού νεοκλασικισμού.
   βαθιά νυχτωμένος είσαι βουνοκεφτε αν νομίζεις ότι οι μαθητές είναι υποχείρια οποιουδήποτε.
   και συγκροτημένη σκέψη έχουν, και δεν φοβούνται να κατέβουν στον δρόμο.

   1. avatar nikos xasapis

    κομπρεσάρεις πολύ πάνω κάτω πάνω κάτω .... κοφτό. μέρα παρά μέρα εινε αρκετό

   2. avatar ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΜΠΡΕΣΣΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΔΥΜΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 0,3ʹ% (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ....

 9. avatar Papalangi

  Από τη μια κάποιοι λένε ακραία να πατήσουν τα παιδιά λες και είναι ζώα.
  Από την άλλη φταίνε οι στρατιώτες λες και κάνουν κάτι με όρεξη που τους βάζουν θητεία όπως να ναι με το ζόρι κλπ
  Από την άλλοι φταίνε οι δάσκαλοι που δεν τα βάζουν σε τάξη και δεν τα έχουν προετοιμάσει λες και τα παιδιά έχουν κανένα ενδιαφέρον με όλα αυτά που συμβαίνουν απ'τους ενήλικες όλων των πλευρών. (Μπείτε στη θέση του και τα ξαναλέμε)
  Εάν πάλι οι δάσκαλοι τυχόν ακουμπήσουν κάποιοι παιδί λίγο απότομα πάλι φταίνε λες και το μαστίγωσαν.
  Με λίγα λόγια φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν που κράζει και σχολιάζει από το πληκτρολόγιο και την ανωνυμία.
  Τέλος οι περισσότεροι "ελληνάρες" που προβάλλουν συμπεριφορές άναρχου καφενείου και αντίδρασης στα πάντα είναι συνήθως αυτοί που κάνουν πιο συντηρητικά και απόλυτα σχόλια.
  Όστις αναμάρτητος πρώτος τη λίθο βαλέτο έλεγε ο Χριστός (κι ας είμαι άθεος) αλλά ποιος τον κατάλαβε;

  1. avatar ἴων μ.

   ἄν καὶ βαριέμαι, θὰ σοῦ ἐξηγήσω 2 πράγματα.
   α) κανεῖς δὲν γίνεται εὔζωνας παρά τὴν θέλησί του. εἶναι τιμητικὸ σώμα κι ἡ συμμετοχή εἶναι ἐθελοντική. παρά τὴν σκληρή ἐκαπίδευσι καὶ τὶς συνθήκες, οἱ περισσότεροι γουστάρουν αὐτὸ ποὺ κάνουν.
   β) δὲν εἶναι ἀκραία θέσι νὰ περάσεις ἀπὸ πάνω τους. εἶναι κάτι ποὺ συνέβαινε πάντα. ὁ εὔζωνας, δὲν παρεκκλίνει τῆς πορείας του καὶ δὲν σταματάει ποτέ.
   γ)Οτι εἶμαστε σὰν λαὸς καφενεῖο, εἶναι γωνστό, ἀλλὰ ὁρισμένα πράγματα ὡφείλουμε νὰ τὰ σεβόμαστε. δὲν δεῖχνεις τὴν ἀγανάκτησί σου στὸ σύστημα παρενοχλώντας τοὺς στρατιώτες ποὺ φυλάσσουν τὰ ἱερά καὶ τὰ ὅσια τῆς φυλῆς μας. ὅποιος θέλει νὰ διαμαρτυρηθεῖ, ἡ βουλή ἔχει μία τεράστια εἴσοδο ἐπι τῆς βασ'σοφίας καὶ μπορεῖ νὰ πάει ἐκεῖ.
   ὅσο γιὰ τὴν ἀνατροφή τοῦ κάθε παιδιοῦ, εἶναι ἐξίσου ὑπεύθυνοι Ἡ οἰκογένεια κι οἱ καθηγητές. ἐγὼ εἶχα χάλια καθηγητές ἀλλὰ ἄπ'τὸ σπίτι μου πῆρα σωστές βάσεις...

 10. avatar Duke

  Άλλωστε αρκετοί μαθητές είναι από άλλες χώρες.

 11. avatar fidelio

  Δεν σεβόμαστε τίποτα.Για αυτό ότι παθαίνουμε μας αξίζει

 12. avatar sezar

  Το πανδαιμόνιο δεν ειδα κάπου.
  Ειχε ενα συνοστισμο και περασαν ελισσόμενοι, για ποιο λογο θα πρεπει παντα να μεγαλοποιούμε τα πραγματα? Ντε και καλα να εχουμε παντα και παντου ενοχους. Την σκατονοοτροποία μας ποτε θα την αλλαξουμε? Γιατι πρέπει να απανταμε πάντα στις προκλήσεις του κάθε λασπολογου?
  Ηρεμηστε δεν εγινε κατι τρομερο και φοβερο.

 13. avatar andreas

  Σε σχετικα προσφατες εποχες ο ευζωνας απλα θα πέρναγε απο πάνω τους.

  1. avatar michopoulos stauros

   ποτε ρε ανθρωπε οι ευζωνοι περασαν πανω απο παιδια;
   τι ειναι αυτα που λες;
   εκτος αν εννοεις τους γερμανοτσολιαδες.............

   1. avatar ἴων μ.

    ἐγὼ ἔχω περάσει τὸ 2005. οκ;;

 14. avatar tiramisu

  Οι περισσότεροι κατηγορείτε τα παιδιά.Σκεφτείτε όμως...Γνωρίζουν τα παιδιά τί είναι οι Εύζωνες?Ποιός τα καταδίκασε στην αμάθεια και ποιός τα οδήγησε σε αυτή την ελεηνή συμπεριφορά?Το εκπαιδευτικό σύστημα τους έμαθε ότι δεν υπάρχει κάτι σε αυτό τον τόπο που να αξίζει σεβασμό.Σίγουρα κάποια αποβράσματα ηδονίζονται από αυτή την εικόνα.Τα ίδια αποβράσματα που είδαν απλά συνωστισμό στη σφαγή της Σμύρνης...Τα παιδιά είναι ο εύκολος στόχος.Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας που δίνατε εξουσία σε ανθρώπους που σκόπιμα υποβάθμισαν το εκπαιδευτικό μας σύστημα.Άλλωστε λαός χωρίς παιδεία είναι πάντα το ιδανικό μέσο προκειμένου κάποιοι να εξυπηρετούν εύκολα τον σκοπό τους...

 15. avatar ΙΠ-888

  Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για στημένο συμβάν. Τα μεν παιδιά έχουν την κλασσική μπουνταλάδικη συμπεριφορά και ούτε έχουν πάρει χαμπάρι ότι έρχονται οι Εϋζωνες, οι δάσκαλοι ή είναι επίσης μπουνταλάδες ή δεν ήξεραν για την αλλαγή φρουράς για να απομακρύνουν έγκαιρα τους μαθητές και βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Τα υπεύθυνα όργανα για την διάνοιξη διαδρόμου προφανώς δεν το έκαναν έγκαιρα και ... να το αποτέλεσμα

  1. avatar ἴων μ.

   συμφωνῶ γιὰ τὴν μπουνταλοσύνη καὶ τὴν ..... τῶν παιδιῶν. ἡ εὐθύνη γι'αὐτὸ τὸ γελοῖο θέαμα εἶναι ἀποκλειστικῶς τῶν τριῶν εὐζώνων ποὺ παρέκκλιναν τῆς πορείας τους, τῶν παρατηρητῶν ποὺ δὲν ἄνοιξαν δρόμο καὶ φυσικά, τοῦ [...] κι [...] ἐπὶ εὐζωνικῶν ἀξιωματικοῦ τοῦ ἑλληνικοῦ στρατοῦ ποὺ ἦταν ὑπεύθυνος γιὰ τὴν διατήρησι τῆς τάξεως τρομάρα του.... πᾶντως, τὸ τσαρούχι ὅταν παρευλαύνεις στὸ τσιμέντο, σκάει στὸ ἔδαφος μὲ τόση δύναμι ποὺ ἀκούγεται σ'ὁλόκληρη τὴν πλατεῖα.

   1. avatar promitheas

    ιωνα εγω εύζωνας δεν ήμουν , τα παιδιά πρεπει να τα αντιμετωπιζεις σαν παιδια άλλα αν ήμουν στην θέση του σκοπού όταν του έκαιγαν το φυλάκιο θα του έφερνα το κοντακι στο κεφάλι και ας πηγαινα στρατοδικείο

 16. avatar vasiliki

  καλα δεν εβαζαν ταξη οι καθηγητες.....στο εξωτερικο θα τους ειχαν στημενους δεκα μετρα μακρυτερα απο τους τσολιαδες να παρακολουθουν ......δε ντρεπονται λιγο ......τοσο ανοργανωτοι ειμαστε....

  1. avatar nikos xasapis

   ανοργάνωτοι ,άπλυτοι,κουμουνιστές.

 17. avatar John Vog

  για αυτα τα παιδια που εχουν χασει τη μπαλα, μαλλον εχουμε πολυ μεγαλη ευθυνη εμεις οι γονεις τους, οι δασκαλοι τους και το προπαγανδιστικο χαζοκουτι... ολα μαζι

 18. avatar Joe

  Κατηγορία ό,τι να 'ναι...

 19. avatar ἴων μ.

  ὁ εὔζωνας δὲν σταματάει ποτέ. ἔπρεπε νὰ περάσουν πάνω ἄπ'τὰ πιτσιρίκια.... δὲν ἀξίζουν νὰ φοράνε αὐτὴν τὴν τιμημένη στολή.

  1. avatar Tenkio

   Άσε με να μαντέψω, έχεις φορέσει ντουλαμά και τσαρούχι και ξέρεις πόσο τιμημένη είναι. Άσε επίσης να μαντέψω, ξέρεις ότι ο Εύζωνας δεν σταματάει ποτέ επειδή έχεις υπηρετήσει στην φρουρά.
   Για την ιστορία, όντως δεν σταματάει ποτέ, υπάρχουν περιστατικά που περάσαν πάνω από σταματημένα αυτοκίνητα στην Βασ. Σοφίας, επίσης ο Δεκανέας αλλαγής είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των σκοπών που "μεταφέρει". Σόρρυ, αλλά άμα λες ότι θα πάταγες τα πιτσιρίκια είσαι άρρωστος. Έπρεπε ο αξιωματικός που ήταν κάτω να ενημερώσει την αστυνομία να κάνει χώρο, και ο δεκανέας να κάνει σημειωτόν μέχρι να αδειάσει ο δρόμος.

   1. avatar ἴων μ.

    μπράβο, κάνεις γιὰ μέντιουμ! εἶναι εὐθύνη τοῦ δεκανέα ἀλλαγῆς, ὅμως ὁ ἀριστερὸς σκοπός ( ὁ ζαππείου) ἔκοψε καὶ μπῆκε πίσω ἄπ'τὸν δεκανέα! καὶ πάνω ἀπὸ μαθητὲς ποὺ ἔχουν ξαπλώσει στὰ σκαλοπάτια ἔχω περάσει καὶ πάνω ἀπὸ ἀμερικανίδα τουρίστρια κι ἔχω χτυπήσει μὲ τὸ χέρι μου ἄνθρωπο ποὺ μοῦ ἔκλεινε τὸν δρόμο. ΜΟΝΟΝ σὲ ἀναπηρικὸ καρότσι ἔχουμε σταματήσει...καὶ τὴν ἔχω κάνει αὐτὴν τὴν διαδρομή 225 φορές....καὶ στὸ κάτω κάτω τῆς γραφ[ς, τὶ τὸ περάσαμε τὸ μνημεῖο;; τόπο διαμαρτυρίας;;;κανεῖς δὲν ἔχει δουλειά ἐκεῖ πάνω.

 20. avatar pavlos

  μεγαλη μαγκια..τη σας εφτεξαν οι φανταροι ρε?οι τροικανοι ηταν 2 τετραγωνα πιο κατω...

  1. avatar pavlos

   καλα συγνωμη..τι σας φταινε οι ευζωνες ρε? χαχα..

  2. avatar ἴων μ.

   ἄν αποκαλέσεις κάποιον εὔζωνα "φαντάρο"τὸ θεωρεῖ βρισιά 😉

   1. avatar ἴων μ.

    πρὸς τὶ οἱ ἀρνητικές;; ἔχετε κάνει εὔζωνες κι ἔχετε ἄποψι;;
    ἐπειδὴ ἐγὼ ἔχω ὑπηρετήσει στὴν φρουρά καὶ φόρεσα αὐτὴν τὴν τιμημένη στολή, γνωρίζω καλλίτερα
    καὶ τὴν ψυχολογία καὶ τὶς ἐντολές ποὺ ἔχουν. περνᾶς πάνω κι ἀπὸ αὐτοκίνητο ἀκόμη.

    1. avatar ΒουνοκαιΦετες

     κεμεις π εχουμε κανει σκετο ..φανταροι.ειδικοδυναμητες.κ κ φαγαμε τις πορειες τις αποβασεις τις πτωσεις με το τσουβαλι?ειμαστε φανταρια της σειρας?ασε ρε το προλογο.οσοι υπηρετουν ειναι το ιδιο.οσοι αγαπανε την στολη και την υπηρεσια π προσερουν στη μαμα πατριδα ειναι αξιοι για σεβασμο.

   2. avatar A.K.

    Το αίμα του Εύζωνα απο το αίμα του φαντάρου είναι διαφορετικό;

    1. avatar ἴων μ.

     εὺφυιέστατε φίλε μου, φρόντισε στὴν δια;θηκη σου νὰ χαρίσεις τὸν ἐγκέφαλό σου στὴν ἐπιστήμη. κρῖμα νὰ μὴν μελετηθεῖ!
     ὅλοι οἱ ἄνθρωποι τὀ ἴδιο αἶμα ἔχουμε. εἶναι θέμα τιμῆς,'σεβασμοῦ καὶ ἐπιβραβεύσεως γιὰ τὸ ἱερὸ καθήκον ποὺ ἐπιτελοῦν ὅσοι στέκονται ἀκίνητοι μερόνυχτα ἐκεῖ πάνω φυλάσσοντας τὸ μνημεῖο.
     καὶ μὴν ξεχνᾶς, πὼς τὸ Βʹ00Δʹ μὲ τὸ εὐρωπαϊκό, φώναζες γιὰ τὴν μακρυά τοῦ τσολιᾶ κι ὄχι τοῦ φαντάρου!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει