Ξεκίνησαν οι προσφορές της Black Friday από σήμερα

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μια πρώτη γεύση προσφορών σε συγκεκριμένα προϊόντα


ΕΛΛΑΔΑ
7:33
19/11/2018
Ξεκίνησαν οι προσφορές της Black Friday από σήμερα
4
loading

Η Black Friday του 2018 είναι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ωστόσο αρκετές αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ξεκίνησαν από τη Δευτέρα τις προσφορές σε διάφορα προϊόντα.

μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, με σκοπό να προλάβουν τον ανταγωνισμό, ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα τις προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Οι εκπτώσεις θα κορυφωθούν τη μέρα της Black Friday, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Άλλωστε, μετά τις περσινές «τακτικές» των καταστημάτων ήταν κοινό μυστικό στην αγορά ότι η Black Friday του 2018 δεν θα ήταν υπόθεση μόνο μίας ημέρας.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μια πρώτη γεύση προσφορών σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Οι λίστες θα ανανεώνονται με νέες προσφορές με αποκορύφωμα την Black Friday στις 23 Νοεμβρίου. Αντίστοιχα θα αφαιρούνται οι προσφορές στις οποίες έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα.

Τι είναι η Black Friday

Στις ΗΠΑ η γιορτή πραγματοποιείται την 4η Παρασκευή του Νοέμβρη και θεωρείται η αρχή της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα έσοδα των καταστημάτων από της πωλήσεις εκείνης της χρονικής περιόδου ήταν παραδοσιακά τα σημαντικότερα της χρονιάς, με αποτέλεσμα τα καταστήματα να καταγράφουν κέρδη, έχοντας «μαύρο» το τελικό αποτέλεσμα του ισολογισμού τους (το γνωστό «bottomline»), το οποίο αντιστοιχεί σε θετικό πρόσημο (αντίστοιχα, το κόκκινο δηλώνει τις ζημίες).

Έτσι η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη καθιερώθηκε ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, και προέκυψε η ονομασία Black Friday.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Μηνάς. Κ

  Ε, αφού είναι Αμερικάνικη συνήθεια καλώς κάνουμε και εμείς οι ψωροπερήφανοι βλαχοάποικοι και τη καθιερώσαμε. Όπως και το Halloween και την 4η Ιουλίου! Άντε μωρέ, γκουντ ψώνια να κάνετε!

 2. avatar Όπως και

  Όλα τα υπόλοιπα πράγματα στην Ελλάδα και αυτό ειναι παραποιημένο , διαστρεβλωμένο και μούφα!

 3. avatar Remaloskilo

  Θα κάνουν πάλι τα περσινά ρεζιλικια; Υπερτιμολογουσαν στην αρχή και μετά το πουλούσαν σε τιμή με έκπτωση αλλά μεγαλύτερη της αρχικής. Και όταν τους ρεζιλεψαν με φωτογραφίες στο ίντερνετ έριξαν την ευθύνη στους εργαζόμενους.

 4. avatar kosi

  και της παλετες θα παρουνε . ακομα και τα περιπτερα εχουνε προσφορες ,,, δεν παιζομαστε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει