Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας μέσα στην πόλη της Καβάλας

Δείτε τις φωτογραφίες


ΕΛΛΑΔΑ
17:34
09/11/2018
Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας μέσα στην πόλη της Καβάλας
4
loading

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα από την κατάρρευση γέφυρας, νωρίς σήμερα το απόγευμα, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του οδικού δικτύου μέσα στην πόλη της Καβάλας.

Η γέφυρα, μπροστά από το παλιό νοσοκομείο που αποτελεί τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα εξόδου από την Καβάλα προς την Ξάνθη, κατέρρευσε κυριολεκτικά λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, εγκλωβίζοντας ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο και ένα γερανοφόρο αυτοκίνητο μαζί με τους οδηγούς τους, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν, ενώ τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν μπόρεσαν να φρενάρουν την τελευταία στιγμή και έτσι να μην προκληθεί ατύχημα.

Η κυκλοφορική συμφόρηση που προκλήθηκε από το ατύχημα ήταν πολύ μεγάλη έως ότου επέμβει η Τροχαία και ρυθμίσει την εκτροπή της κυκλοφορίας σ’ ένα τμήμα του οδικού δικτύου που καθημερινά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων όλων των τύπων, καθώς αποτελεί βασική οδική αρτηρία της ανατολικής εισόδου και εξόδου της πόλης της Καβάλας.

Πριν από τρία χρόνια η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας είχε προχωρήσει σε μικρής κλίμακας εργασίες συντήρησης στις ενώσεις των αρμών, χωρίς ωστόσο ποτέ να τεθεί κανέναν θέμα επικινδυνότητας της.

Πάντως, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου υπογραμμίζουν ότι το συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας δεν άντεξε το βάρος του γερανοφόρου οχήματος που διέρχονταν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ziazo

  Εγώ τη γέφυρα τη βλέπω "σάπια", χρόνια παρατημένη. Εκτός και αν ο οδηγός ήταν υπέρβαρος ..!!!!

 2. avatar ΣΟΤΑΙΛΥΟΤ

  Στην κατασκευή της γεφυρας είχε τονιστεί ότι επάνω από την θάλασσα δεν φτιάχνουν κατασκευές με προεντεταμένο σκυρόδεμα χωρίς ειδική μελέτη ή χωρίς τα τεντωνόμενα σίδερα να είναι ανοξείδωτα. Αργα ή γρήγορα το θαλάσσιο περιβάλλον θα διαβρώσει τα κοινά σίδερα.

 3. avatar Εισαγγελέας τώρα

  Να επέμβει άμεσα και να χώσει μέσα μερικά τσογλανακια που το παίζουν Μηχανικοί ....επιτέλους ....άκου λέει δεν άντεξε το βάρος του γερανοφορου οχήματος .....είστε καλά ρε άσχετοι ... μπήκατε ποτέ κάτω από γέφυρα να την ελέγξετε ....αν θέλει κάποια παρεμβαση .,...ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ενίσχυσης ....όσο αφορά τώρα που θα πάει η καθαρηστρια να ελέγξει λέει την γέφυρα μου αφήνει αδιάφορο ....διότι το κορίτσι ...αλλά πράγματα ξέρει να κάνει ....ΚΑΛΑ .

 4. avatar giannis tzanidakis

  είχε γίνει πολύ καλή δουλειά απ ότι φαίνεται , άλλα μαλλον φταίει ο οδηγός του γερανοφόρου που ήταν μέσα στο όχημα ,ενώ έπρεπε να ήταν εκτός και να περάσει ο γερανός μόνος του και μετά ο οδηγός . χαχαχα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει