Κέρδη 14 εκατ. ευρώ μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη βδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές καθημερινά


ΕΛΛΑΔΑ
13:24
02/11/2018
Κέρδη 14 εκατ. ευρώ μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη βδομάδα
1
loading

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 29 Οκτωβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο δήμο Βισαλτίας του Νομού Σερρών, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό», σε τρεις αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας και της Δανίας και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και με 1,50 ευρώ κέρδισε 8.568 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε τέσσερις κούρσες) στο Μαρκόπουλο, τρεις νικητές από την Αθήνα, το Αιγάλεω και τον Πύργο κέρδισαν από 3.517 ευρώ.

Στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έβδομης ιπποδρομίας ένας νικητής από το Αιγάλεω κέρδισε 1.215 ευρώ και στο Σύνθετο Δίδυμο (σωστή πρόβλεψη των διδύμων σε δύο συνεχόμενες κούρσες) της έκτης ιπποδρομίας ένας νικητής από το Αιγάλεω κέρδισε 1.324 ευρώ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter.

Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑ

    Δύσκολα κάποιος θα επέλεγε ανάμεσα στον υπάρχοντα ανταγωνισμό ως booker την συγκεκριμένη εταιρία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει