Άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Μεσολογγίου

Κατέστρεψαν ολοσχερώς μεγάλο αριθμό οδικών σημάτων, καθίσματα, καθώς και μέρος της περίφραξης


ΕΛΛΑΔΑ
14:49
18/10/2018
Άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Μεσολογγίου
2
loading

Εκτεταμένες καταστροφές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Μεσολόγγι, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο κ. Σκαρμούτσος, «άγνωστοι, που φαίνεται να εισέβαλλαν στο χώρο τις νυκτερινές ώρες, κατέστρεψαν ολοσχερώς μεγάλο αριθμό οδικών σημάτων, καθίσματα, καθώς και μέρος της περίφραξης». Επίσης, προσθέτει ότι «δεν φαίνεται να έχει κλαπεί εξοπλισμός, για αυτό εκτιμάται ότι το μοναδικό κίνητρο των αγνώστων ήταν ο βανδαλισμός».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος δήλωσε πως «η δημοτική περιουσία ανήκει στους δημότες και ως εκ τούτου είναι ακατανόητο το γεγονός της καταστροφής της».

Μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, αναμένεται να αναβληθούν οι προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων στο πάρκο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κυρ-Τάσο

    ...πήγαινε μια βόλτα μέχρι τα Ταμπακαριά και θα τους βρεις τους δράστες. Που κάνουμε όλη την ώρα ότι δεν ξέρουμε ποιοί το κάνανε. ... Άιντε πια !!!

  2. avatar 15:21

    Διεστραμμένοι ανθρωποι διεστραμμένα μυαλά.Τα προβλήματα των οικογενειών, προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά,με αποτέλεσμα ,να τα έχουν σε όλη τους την ζωή.Φθειρουσι τα καλά ήθη άι κακαι συναναστροφή.Πρεπει να γνωρίζουμε ολίγη ζύμη καμνει όλον το φύραμα ενζυμον.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει