Την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και βιντεοκλίπ στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και την Τροιζηνία εξέφρασε ο γνωστός Ινδός παραγωγός Ravinder Jeet Dariya στον αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Παναγιώτη Χατζηπέρο, κατά τη διάρκεια συνάντησή τους στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κ. Dariya, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό σε ταινίες και βιντεοκλίπ με μεγάλες εισπρακτικές, συνοδευόταν από τη γενική γραμματέα των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Βίκυ Μπαφατάκη, και τη συνεργάτιδά του, Βίκυ Μερκάτη.

Ο αντιπεριφερειάρχης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καλωσόρισε την πρόταση για την προβολή στο πολυπληθές κοινό της Ινδίας (μεγαλύτερο του 1 δισ.) των νησιών και της Τροιζηνίας, τα οποία «πέραν του μεγίστου φυσικού κάλλους παρουσιάζουν τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και μοναδική φιλοξενία», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Ινδός παραγωγός εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, της οποίας «τα πολιτιστικά στοιχεία παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με αυτά της Ινδίας, καθώς και τα δύο κράτη αποτελούν συνέχεια πανάρχαιων πολιτισμών» όπως ανέφερε.