Σχολικά γεύματα σε 954 δημοτικά σχολεία για το νέο σχολικό έτος

Το πρόγραμμα αφορά 153.367 μαθητές


ΕΛΛΑΔΑ
2:00
22/09/2018
Σχολικά γεύματα σε 954 δημοτικά σχολεία για το νέο σχολικό έτος
5
loading

Για μία ακόμη χρονιά θα προσφέρονται σχολικά γεύματα σε μαθητές του δημοτικού, σε μία προσπάθεια της πολιτείας για την ενίσχυση των μαθητών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» για το σχολικό έτος 2018-19 αφορά 153.367 μαθητές, από 954 δημοτικά σχολεία.

Όπως σημειώνει, μάλιστα, τα γεύματα παρασκευάζονται από επιλεγμένους προμηθευτές, που διαθέτουν τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν οριστεί. Επιπρόσθετα, προβλέπονται συνεχείς πιστοποιημένοι έλεγχοι από αρμόδιους φορείς κατά την προμήθεια, διαδικασία παρασκευής και διανομής των γευμάτων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ Σ’ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ

  ΣΧΟΛΕΊΑ ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΒΓΆΖΕΤΕ ΤΈΤΟΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑΤΊ ΕΔΏ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΣΧΟΛΕΊΑ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ???!? ΛΊΓΟ ΝΤΡΟΠΉ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΚΌ??? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΆΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΆ!!!!!

 2. avatar Θορπ

  Ο ρατσισμός στο μέγιστο βαθμό
  Το δημόσιο σχολείο είναι αδιαμφισβήτητα αδιακρίτως αδιαίρετο !
  Η πολιτεία δεν πρέπει να κάνει διάκριση μεταξύ των μαθητών με εισοδηματικά κριτήρια !
  Οι έχοντες την οικονομική δυνατότητα προτιμούν την ιδιωτική εκπαίδευση !
  Οι υπόλοιποι βράζουν στο ίδιο καζάνι !
  Η τέτοιου είδους πράξεις αποσκοπούν σε ίδιον όφελος !
  Πχ. Λαγνεία ψήφων, κερδοσκοπία, μίζα κτλ.

 3. avatar Cherry

  Είναι αυτό που έλεγε ο Τζιμάκος όλοι οι χαζοί μπορούμε! Ντροπή σε όλους αυτούς που μας έφεραν σ αυτή τη κατάσταση! Που ξανακούστηκε σχολικά γεύματα! Και βγαίνουν και το ζητωκραυγάζουν! Σε λίγο θα μας δίνετε και κουπόνια για να ψωνίζουμε! Και δεν βρέθηκε ένας να τους πει γιατί γεύματα στα σχολεία! Πολύ απλά γιατί δυστυχώς πολλοί γονείς δεν μπορούν ούτε τη καθημερινή σίτιση να παρέχουν στα παιδιά τους!!! Ένα από τα πολλά επακόλουθα μου μας έφερε η οικονομική κρίση και η ΕΕ!!!

 4. avatar PANKO

  Ζήτω η ευρω-γερμανική κατοχή...
  Οι γονείς άνεργοι ή σκλάβοι...και τα παιδιά συσσίτια...

 5. avatar No hope…

  Και αυτό λέγεται επιτυχία τώρα; αντί να έχουμε ανάπτυξη να έχουν οι γονείς να ταΐσουν ότι θέλουν τα παιδιά τους έχουμε συσσίτια ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει