Καταβάλλεται την επόμενη εβδομάδα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας


ΕΛΛΑΔΑ
9:27
24/08/2018
Καταβάλλεται την επόμενη εβδομάδα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
1
loading

Την επόμενη εβδομάδα θα δουν στους οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης να πιστώνεται το ποσό στους λογαριασμούς τους, καθώς για όσες αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου, η πληρωμή θα γίνει στις 28 Αυγούστου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Το ποσό των 66.927.984,42 ευρώ θα καταβληθεί σε 293.919 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 620.000 άτομα, ενώ η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με, ή υπερβαίνει, τα 100 ευρώ ανά μήνα. Επίσης, η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών οι δικαιούχοι πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται.

Επίσης υπενθυμίζει ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar φωτιου δε σε προτιμα κανεις…..

    κατι ψιλα μοιραζεις....μια φετα ψωμι....για επιβιωση,,,,αναπτυξη επενδυσεις????????????????????????????????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει