Άρωμα από NASA έχει η εγκατάσταση του εικαστικού, ερευνητή και πανεπιστημιακού Ιωάννη Μιχαλούδη, που παρουσιάζεται στους χώρους του Πύργου Crispi (Γλέζου) στη Χώρα Νάξου.

Κι αυτό γιατί η εγκατάσταση (l)imited souls του Μιχαλούδη, η οποία παρουσιάζεται με τη χορηγία του Πανεπιστημίου Charles Darwin της Αυστραλίας, όπου και διδάσκει ο καλλιτέχνης, σηματοδοτείται από τη χρήση του νανοΰλικού της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας silica aerogel (αερογέλη του πυριτίου). Το υλικό αυτό, που αποτελείται μόνο κατά 1% από ύλη, χρησιμοποιεί ο Μιχαλούδης δημιουργώντας εικαστικές φόρμες που αποκαλεί «αερο-γλυπτά»

Στο Πύργο Γλέζου, ο δημιουργός εκθέτει 33 χρυσά και κόκκινα κλουβιά, μέσα στα οποία θα τοποθετηθούν μικρά αερο-γλυπτά από silica aerogel, τα οποία έχουν τη μορφή κυκλαδικών ειδωλίων. «Εξοπλισμένοι» με ειδικούς φακούς, οι επισκέπτες θα φωτίζουν τα κλουβιά με το περιεχόμενό τους, δημιουργώντας σκιάσεις πάνω στους τοίχους του μνημείου.

Ο Πύργος του Γλέζου ή Πύργος Crispi αποτελεί μέρος του κάστρου του Σανούδου, στη Χώρα της Νάξου, και ο μόνος πύργος που διασώζεται από τους 12 που προστάτευαν αρχικά το κάστρο.

Αρχικά, ο πύργος άνηκε στους Crispi και στη συνέχεια πέρασε από πολλά χέρια πριν φτάσει στην ιδιοκτησία του Π. Γλέζου. Πριν από μερικά χρόνια, ο πύργος έμοιαζε εγκαταλελειμμένος, όμως η οικογένεια Γλέζου τον δώρισε στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, η οποία τον ανακαίνισε. Σήμερα στεγάζει το Βυζαντινό Μουσείο Νάξου.