Στις 13 Φεβρουαρίου, βασισμένη στο διάσημο τραγούδι «You will never walk alone» ξεκίνησε η πρώτη ελληνική παραγωγή του Keep Walking Greece.

Καθημερινοί άνθρωποι, άνθρωποι με ψυχή από την Ελλάδα του σήμερα εκφράζοντας την ωριμότητα της σκέψης τους, μοιράστηκαν την αισιοδοξία τους, ενέπνευσαν ο ένας τον άλλο και ξεκίνησαν να περπατάνε.

Πρόσωπα από όλη τη χώρα, νέοι άνθρωποι με ελπίδα για το αύριο, συνειδητοποιούν ότι ατομική και συλλογική πρόοδος είναι έννοιες αλληλένδετες κι ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον κόσμο που ζούμε.

Στις 5 Ιουνίου, το δεύτερο μέρος του Keep Walking Greece, φέρνει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο της ιστορίας, τις απόψεις, τα μηνύματα, την διάθεση για κοινή δράση, τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων που αλληλοσυμπληρώνονται.

Ο φακός καταγράφει το βάδισμα στους δρόμους, τις συζητήσεις στα καφέ και στα μπαρ, τα χαμόγελα, τη δύναμη που διαπερνά από άκρη σε άκρη τη χώρα.

Οι πρωταγωνιστές μοιράζονται την αισιοδοξία τους, ενώνουν το βήμα τους, συνθέτουν τις απόψεις τους για το ξεπέρασμα της κρίσης, οραματίζονται μια κοινωνία προόδου, όπου όλοι έχουν να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό.