Εφιάλτης για 30χρονη δικηγόρο είχε γίνει 54χρονος συνάδελφός της ο οποίος την παρενοχλούσε καθημερινά με δεκάδες μηνύματα μέσω κινητού, κάτι το οποίο πλέον δεν θα μπορεί να κάνει μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής σε βάρος του από το αρμόδιο δικαστήριο.

Η 30χρονη κοπέλα μέσω του δικηγόρου της είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάστηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, σύμφωνα με την rodiaki.gr. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της και με προσωρινή διαταγή του απαγορεύει στον 54χρονο δικηγόρο να της αποστέλλει οποιοδήποτε μήνυμα με οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Το δικαστήριο με την ίδια απόφαση του απαγορεύει επίσης στον 54χρονο να επικοινωνεί με την νεαρή δικηγόρο με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι να συζητηθεί η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών, κάτι το οποίο προσδιορίστηκε να γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2012.

Η ζωή της νεαρής κοπέλας είχε μετατραπεί σε κόλαση καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια ο 54χρονος δεν έχανε ευκαιρία να την παρενοχλεί είτε στέλνοντας μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου, είτε παρακολουθώντας κάθε της κίνηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται και στην αίτηση, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς ο 54χρονος δεν δίσταζε ακόμη και να «στήνεται» έξω από το σπίτι της. Σε ότι αφορά τα μηνύματα που της έστελνε στο κινητό της, ήταν δεκάδες καθημερινά και είχαν από ερωτικό έως… προσβλητικό περιεχόμενο.