Χωρίς ναυαγοσώστες ο Δήμος Πρέβεζας

Ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με πρόστιμα


ΕΛΛΑΔΑ
5:31
23/05/2012
Χωρίς ναυαγοσώστες ο Δήμος Πρέβεζας
loading

Έχει τη βούληση για ναυαγοσωστική κάλυψη και το απέδειξε στην πράξη ο Δήμος Πρέβεζας αφού έγκαιρα φρόντισε να εγκρίνει το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ για την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται και να προβλέψει την πρόσληψη εννέα ατόμων από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους.

Μόνο που οι εξελίξεις τον πρόλαβαν. Οι προσλήψεις έχουν ανασταλεί λόγω της προεκλογικής περιόδου, οι παραλίες από την 1η Ιουνίου, όπως προβλέπει ο Νόμος θα είναι χωρίς ναυαγοσώστες και ο Δήμος θα κινδυνεύει με πρόστιμο κάθε φορά που το Λιμενικό θα προχωρά σε ελέγχους.

Σύμφωνα με το EpirusPost.gr ο Δήμος της Πρέβεζας κινήθηκε πολύ νωρίς για να ανταποκριθεί στην υποχρέωση αυτή καθώς από τις 30 Απριλίου συζήτησε το θέμα και έλαβε απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το κονδύλι των τριάντα χιλιάδων ευρώ για την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται ώστε να καλυφθούν οι παραλίες Κυανής Ακτής, Μονολιθίου, Καναλίου, Καστροσυκιάς και Βράχου από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 31 Αυγούστου εγκρίθηκε και παράλληλα υπήρξε μέριμνα ώστε οι ναυαγοσώστες να προσληφθούν από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Λόγω της αδυναμίας του κεντρικού κράτους ο Δήμος βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα και είναι αντιμέτωπος με ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο αδυνατεί να λύσει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει