Μια σοβαρή καταγγελία έγινε μέσω Facebook για οδηγό ταξί που αρνήθηκε να μεταφέρει μια τυφλή κοπέλα επειδή συνοδευόταν από σκύλο οδηγό. Η ανάρτηση με την καταγγελία συγκεντρώνει σχεδόν 3.000 κοινοποιήσεις ενώ εκατοντάδες είναι και τα σχόλια, με το θέμα να έχει προκαλέσει κατακραυγή και οργή ανάμεσα στους χρήστες της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανάρτηση – καταγγελία αναφέρεται: «Διαβάστε και προωθήστε…

Βρέθηκα σήμερα το απόγευμα μάρτυρας στο εξής συμβάν: το ανθρωποειδές, οδηγός αυτού του ταξί πέταξε από το ταξί του, χτυπώντας την με την πόρτα πάνω στην μανία του να την διώξει, μια τυφλή κοπέλα μόλις διαπίστωσε ότι συνοδευόταν από οδηγό-σκύλο. Δεν ήθελε ο σκύλος να λερώσει το ταξί του.

Παρά το ότι και η ίδια και εγώ του εξηγήσαμε ότι είναι σύνοδος σκύλος και δεν μπορεί να μπει σε κλουβί (!), εκείνος επέμενε ότι είναι δικαίωμα του να μην τους πάρει και οι αυτή την οδηγία έχει από τον πρόεδρο της ΣΑΤΑ.

Αφού τελικά δημιουργήθηκε ένας πανικός γύρω του και υπό την απειλή της αστυνομίας που ερχόταν, άρχιζε να αλλάζει την ιστορία και να λέει πως δεν κατάλαβε οι η κοπέλα ήταν τυφλή.

Πότε θα μάθουμε να μην έξωστρακιζουμε τις μειονότητες;;Που να πάνε να ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;;Πως θα προστατευτούν από την θρασυδειλία που επιδεικνύει το κάθε αμαθες, μικροαστικό ανθρωπάκι;

Πως; Όταν αρχίσουμε να το κάνουμε θέμα».

dsifohidoh