Έληξε η απεργία πείνας και δίψας κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Β.Δ. ζητούσε την χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών


ΕΛΛΑΔΑ
16:49
14/04/2018
Έληξε η απεργία πείνας και δίψας κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού
2
loading

Ο κρατούμενος B.Δ. έκανε απεργία πείνας και δίψας με αίτημα την χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται. Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο κρατούμενος διέκοψε σήμερα την απεργία πείνας και δίψας ενώ μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

«Ο κρατούμενος Β.Δ. διέκοψε την απεργία πείνας-δίψας και μεταφέρθηκε με τη θέλησή του στο Αττικό νοσοκομείο για νοσηλεία και αποκατάσταση. Το αίτημά του για έκτακτη άδεια εξετάζεται ήδη από τον αρμόδιο δικαστικό λειτουργό ενώ και το Πειθαρχικό συμβούλιο θα επιληφθεί σε δύο μήνες νέου αιτήματος για εκπαιδευτική άδεια.

Στη θετική κατάληξη της υπόθεσης συνέβαλαν ιδιαίτερα οι συγγενείς του κρατουμένου, οι πανεπιστημιακοί καθηγητές, οι υπάλληλοι του Υπουργείου και ιδίως η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Κρατουμένων και πρωτίστως ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης τονίζει ακόμα μια φορά τη σταθερή του δέσμευση στην υποστήριξη της εκπαίδευσης των κρατουμένων, με πολιτικές και έργα σε όλες τις φυλακές της χώρας. Αυτή η πολιτική συνεχίζεται».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μυτιληνιος

    Ο κρατούμενος B.Δ. έκανε απεργία πείνας και δίψας με αίτημα την χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται... να σου κανω μια ερωτηση Β.Δ. γιατι ζητάς άδεια και δε ζητάς να ελθει καθηγητής στο κελί σου... θέλεις να κάνεις μάθημα ή κοπάνα για "καφε".

  2. avatar giannis alex

    Γιατί δεν γράφουν όλο το όνομα του Β.Δ. ; Αληθεύει πως ο Β.Δ. όσες φορές πήρε άδεια στο παρελθόν "ξέχασε" να επιστρέψει και σε μία από αυτές έκανε και μία ληστεία ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει