Λήγει η προθεσμία για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ

Οι ασφαλισμένοι αποκτούν το δικαίωμα κατάταξης σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία


ΕΛΛΑΔΑ
18:12
27/04/2012
Λήγει η προθεσμία για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ
2
loading

Λήγει την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Απριλίου, η παράταση της προθεσμίας που δόθηκε για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών των ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, που είχαν κεφαλαιοποιηθεί έως τις 31/12/2011.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΕ, υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους ότι, στην περίπτωση που επιλέξουν τη ρύθμιση, είτε νέο διακανονισμό, ανάμεσα στα οφέλη, είναι η απαλλαγή από τα τέλη καθυστέρησης μέχρι και 100%, το μικρό ποσό της δόσης, και η αναστολή των αναγκαστικών μέτρων.

Επίσης, οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που υπάγονται σε ρύθμιση ή δεν έχουν ληξιπρόθεσμη οφειλή, αποκτούν παράλληλα το δικαίωμα κατάταξης σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar akis

    ανεβαστε τα ασφαλιστρα !!!! λεφτα υπαρχουν !!!!! που το ειδαν αυτοι σοβιετια και μαγαζια ??? ενα θα υπαρχει και αυτο ΚΡΑΤΙΚΟ !!! ζητω η αριστερα της τεμπελιας !!!

  2. avatar Dimopoulos

    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα καταναγκαστικά σχεδόν φασιστικά καμώματα (τέλη καθυστέρησης, αναγκαστικά μέτρα κλπ).....δεν θέλεις ή δεν έχεις να πληρώσεις κύριε την ασφάλειά σου ; - Θα πάρεις μικρότερη σύνταξη πχ αντί για 1000 ευρώ το μήνα, θα πάρεις 400....ποιός θα μου εξηγήσει...ειμαι και ασφαλισμένος στον ΑΟΕΕ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει