Ο ψύκτης που πίνετε νερό είναι πραγματικά απολυμασμένος;

Θα πίνατε νερό από ένα χρησιμοποιημένο ποτήρι; Αν όχι, τότε γιατί πίνετε νερό από ψύκτη που δεν είναι πραγματικά απολυμασμένος;


ΕΛΛΑΔΑ
12:27
22/01/2018
Ο ψύκτης που πίνετε νερό είναι πραγματικά απολυμασμένος;
loading

Οι κοινές μέθοδοι καθαρισμού των ψυκτών εμφιαλωμένου νερού όπως ο ατμός, τα πανιά, ο οζονισμός, τα σκιώδη χημικά αφήνουν υπολείμματα βακτηρίων στον ψύκτη, τα οποία εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς και επιμολύνουν το νερό. Επομένως, οι μέθοδοι αυτές δεν απολυμαίνουν τον ψύκτη.

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να εξασφαλίσει την πλήρη εξάλειψη του κινδύνου μικροβιολογικής επιμόλυνσης του νερού, είναι η απολύμανση του ψύκτη με την πλήρη αντικατάσταση όλων των εσωτερικών μερών του που έρχονται σε επαφή με το νερό, με καινούργια, απολυμασμένα.

apolimansi-2

Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται καταρχάς, τη στιγμή που εγκαθίσταται για πρώτη φορά στο χώρο μας ένας νέος ψύκτης νερού (γιατί κατά τη μεταφορά και αποθήκευσή του έχει εκτεθεί σε πολλαπλές εστίες μικροβιολογικής επιμόλυνσης) και στη συνέχεια να επαναλαμβάνεται κάθε 4 μήνες, όπως ορίζει ο ΕΦΕΤ και η νομοθεσία της ΕΕ.

Η μόνη εταιρία που τηρεί τη νομοθεσία για τη σωστή απολύμανση του ψύκτη, είναι η RAINBOW WATERS. Κάθε 4 μήνες, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της επισκέπτονται το χώρο που βρίσκεται ο ψύκτης και αντικαθιστούν όλα τα εσωτερικά μέρη του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό (σωληνάκια, βρύσες, δοχείο αποθήκευσης) με καινούργια, απολυμασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ορθής Υγιεινής Πρακτικής του ΕΦΕΤ (αποστειρωμένα ιατρικά γάντια, στολές εργασίας, βιβλιάριο υγείας).

apolimansi-1

Έτσι, το νερό που πίνετε είναι ολοκάθαρο, όπως ακριβώς κατά την εμφιάλωσή του…

Δοκιμάστε δωρεάν τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της RAINBOW WATERS, στο www.rainbowwaters.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει