Δυναμική είσοδο της… showbiz στη Βουλή επιδιώκουν τα κόμματα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν διάσημους, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ψήφους.

Στα επιτελεία των κομμάτων επικρατεί η άποψη ότι τα πρόσωπα της showbiz θα κατευνάσουν τη λαϊκή οργή και θα φέρουν νέο αέρα στην πολιτική. Άλλωστε, πρόκειται για πρόσωπα τα οποία έχουν εκφράσει πολιτικές απόψεις.

Σύμφωνα με την Espresso, η ΝΔ φέρεται να πολιορκεί τον Πύρρο Δήμα και το ΠΑΣΟΚ «φλερτάρει» τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη Βούλα Πατουλίδου. Ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος έχει εκφράσει την υποστήριξή του προς το νέο κόμμα του Π.Καμμένου.

Ο Γ.Αρναούτογλου αποτελεί μήλο της έριδος για δύο κόμματα, όπως και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η Μαρία Μπεκατώρου φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από το Γ.Καρατζαφέρη για το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, όπως και ο Η.Ψινάκης, για τον οποίο, όμως, έχει γίνει κρούση και από άλλο κόμμα.

Ο Αντώνης Κανάκης, από την άλλη πλευρά, αν και έχει δεχθεί προτάσεις, τις έχει απορρίψει. Ο Γιάννης Μπέζος έχει εκδηλώσει την επιθυμία και την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και ο Θάνος Καλιώρας είναι ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.