Τους μεσάζοντες παρακάμπτει και ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

Θα διαθέσει στους καταναλωτές βασικά προϊόντα διατροφής σε χαμηλές τιμές


ΕΛΛΑΔΑ
20:40
09/03/2012
Τους μεσάζοντες παρακάμπτει και ο δήμος Νεάπολης-Συκεών
1
loading

Σειρά βασικών προϊόντων διατροφής απευθείας από τους παραγωγούς θα διαθέσει στους καταναλωτές, ο δήμος Νεάπολης - Συκεών.

Θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή 5 ευρώ τα 20 κιλά και 7,5 ευρώ τα 30 κιλά, αλεύρι από τη Θεσσαλία προς 12 ευρώ τα 25 κιλά, ρύζι από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης από 3,55 έως 4,85 ευρώ τα 5 κιλά, ανάλογα με την ποικιλία, και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Λακωνίας, προς 14,5 ευρώ τα πέντε λίτρα.

Σε ανακοίνωση του δήμου τονίζεται ότι τα προϊόντα αυτά έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για την άριστη ποιότητά τους.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας που θα βρουν στην ιστοσελίδα του δήμου www.sykies.gr και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο [email protected] (θα ακολουθήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση), ή να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου

Κάθε έντυπο παραγγελίας δεν θα μπορεί να ξεπερνά τις ακόλουθες ποσότητες: Πατάτες: 60 κιλά - Αλεύρι: 50 κιλά - Ρύζι:10 κιλά ανά ποικιλία - Λάδι: 20 λίτρα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar george

    Μπράβο σε όλους τους Δήμους που παίρνουνε πρωτοβουλίες για να τροφοδοτήσουνε τους Δημότες τους με φτηνά προιόντα. Αλλά τόσο καιρό τι έκαναν; ¨επρεπε να βγούν τα παιδιά απο την Πιερία να τους ανοίξουν τα μάτια; Στον Πειραιά π.χ Στο παζάρι πουλάγανε οι γύφτοι το σακί τις πατάτες 10€ . Τώρα θα το πέρνουμε 5€ θα κονομάνε οι αγρότες, θα κονομάει το κράτος, και θα χάνουν οι μεσάζοντες και οι ΡΟΜΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει