Φωτογραφίες από την πυρκαγιά σε ταβέρνα της Γαύδου

Κάηκε ολοσχερώς η επιχείρηση - Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό


ΕΛΛΑΔΑ
10:51
05/10/2017
Φωτογραφίες από την πυρκαγιά σε ταβέρνα της Γαύδου
loading

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Γαύδο στις 04:30 τα ξημερώματα, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε ταβέρνα-μίνι μάρκετ στο νησί, στην περιοχή Σαρακήνικο.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η πυρκαγιά, ξέσπασε στο εσωτερικό του καταστήματος κάτω από άγνωστες -προς το παρόν- συνθήκες, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Βασίλη Τζουνάρα στο gavdosfm, το μίνι μάρκετ έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, ενώ σημαντικές ζημιές υπέστη και η ταβέρνα.

Σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η δήμαρχος Γαύδου, Ευαγγελία Καλλίνικου ανέφερε: «Σήμερα η Γαύδος δοκιμάστηκε για μια ακόμα φορά καθώς ξέσπασε φωτιά σε μίνι μάρκετ-ταβέρνα στο Σαρακίνηκο το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στην επιχείρηση συμμετείχε το πυροσβεστικό όχημα με τους δυο πυροσβέστες αλλά και ένα φορτηγό εξοπλισμένο με βυτίο και αντλία και όπως πάντα ομάδα εθελοντών  που με τις σαγιονάρες κυριολεκτικά μπήκαν στην φωτιά για να εμποδίσουν την εξάπλωση της αλλά και να σώσουν ότι μπορούν.

Σήμερα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η ανάγκη στελεχωμένου πυροσβεστικού σταθμού με μόνιμο όχημα και τουλάχιστον δυο πυροσβέστες.

Εμείς οι κάτοικοι του νησιού, με ή χωρίς ιατρικές βεβαιώσεις, θα είμαστε έτοιμοι πάντα να πέσουμε και ξυπόλυτοι στην φωτιά προκειμένου να υπερασπιστούμε τη ζωή μας.

Αμέσως μετά την έκθεση των εμπειρογνωμόνων για τα αίτια της πυρκαγιάς, θα οργανωθούν αλληλέγγυες ομάδες εργασίας για να βοηθήσουμε καταρχήν στον καθαρισμό και απομάκρυνση των καμένων».

Δείτε τις φωτογραφίες από το περιστατικό:

hjdys7v7 6pd0fbka er85upkg on7wgsxougttgnqo

Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει