«Οι φύλακες ευθύνονται για τη διάρρηξη στην Πινακοθήκη»

Για καθυστερημένη αντίδραση έκανε λόγο ο υπ. Προστασίας του Πολίτη


ΕΛΛΑΔΑ
1:24
10/01/2012
«Οι φύλακες ευθύνονται για τη διάρρηξη στην Πινακοθήκη»
2
loading

Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης στην Εθνική Πινακοθήκη «υπήρξε μόνο ο ένας φύλακας, ο οποίος ήταν μέσα στο Μουσείο κι ενώ άκουσε τέσσερις με πέντε φορές το συναγερμό να χτυπάει, ενημέρωσε την αρμόδια ιδιωτική ασφάλεια που φυλάσσει το Μουσείο και προφανώς η αντίδρασή τους ήταν πάρα πολύ καθυστερημένη».

Αυτό κατήγγειλε για την αντίδραση των αρμοδίων για την ασφάλεια του κτηρίου του Μουσείου στην περιοχή Χίλτον, κατά τη σημερινή κλοπή των τριών σημαντικών έργων τέχνης, ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Επίσης, ανέφερε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη «επαναπροσδιορισμού των όρων ασφάλειας» της Εθνικής Πινακοθήκης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar dimitris

    Καλό είναι να καυτηριάζουμε την πολιτική σκηνή, αλλά δυστυχώς πολλοί εδώ μέσα κάνουν πολιτική από κάθε θέμα που προκύπτει. Δεν μας νοιάζει τι θα έκανε το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ ή ο ΛΑΟΣ ή το ΚΚΕ. Πηγαίνετε να δουλέψε εσείς σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, να δείτε τι μισθούς δίνουν και τι ωράρια δουλεύουν, και μετά πείτε μου αν θα γινόσασταν ήρωες με το να προσπαθήσετε να αποτρέψετε μία ληστεία ή ενημερώνοντας νωρίτερα τους υπεύθυνους με προοπτική να γίνει μακελειό. Τι θα σκεφτόσασταν, τους 2-3 πίνακες και 500-600 χιλιάδες ευρώ που δεν σας ανήκουν ή τη ζωή σας και την οικογένεια σας;

  2. avatar palathuelos

    quis custodiet ipsos custodes ? Ρώτησε ο πίνακας...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει