Μια ενέργεια που έκανε τους Κινέζους επισκέπτες στη χώρα μας να νιώσουν σαν στο σπίτι τους υλοποιήθηκε από την Interbus. Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου, είναι η μέρα των γενεθλίων του δημοφιλούς καλλιτέχνη Karry Wang και το fun club του σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να του ευχηθεί από την πανέμορφη Σαντορίνη.

d;oidh3
Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής στη χώρα του και παρά το μικρό της ηλικίας του έχει ήδη στο ενεργητικό του ταινίες, τηλεοπτικές σειρές καθώς και μουσικά άλμπουμ. Με αφορμή τα γενέθλια του το fun club του επέλεξε τη Σαντορίνη, έναν αγαπημένο προορισμό για τους Κινέζους επισκέπτες που επιλέγουν τη χώρα μας τόσο για διακοπές όσο και για σημαντικές στιγμές της ζωής τους.
rkerjnwA6
Λίγο πριν αφήσουν την Σαντορίνη, οι Κινέζοι επισκέπτες είχαν ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη επί ελληνικού εδάφους. Στο χώρο αναμονής του αεροδρομίου είχε τοποθετηθεί μια μεγάλη αφίσα, δημιουργία της Interbus, αφιερωμένη στον Karry Wang. Το αγαπημένο ποπ είδωλο της Κίνας ξεπέρασε με αυτόν τον τρόπο τα σύνορα της χώρας του.
yugfougy
Η προβολή αναρτήθηκε σε διάφορα social media στην Κίνα, όπως για παράδειγμα στο weibo, συγκεντρώνοντας πάρα πολλά «likes» σε ελάχιστο χρόνο. Το weibo είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα στην Κίνα που χρησιμοποιείται από πάνω από το 30% των χρηστών του διαδικτύου, πράγμα που σημαίνει ότι τη συγκεκριμένη ενέργεια της Σαντορίνης την είδαν εκατομμύρια μάτια. Το αρχικό ποστάρισμα εκτός από φωτογραφίες της Σαντορίνης, είχε και στίχους από την «Ιθάκη» του Κ.Π. Καβάφη, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
d;oidh1
d;oidh2

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.