Στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση για το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ Ιπποδρόμου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου, έδωσε το παρόν η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η οποία ανέλαβε να ξεδιψάσει τους προσκεκλημένους που επισκέφτηκαν το κορυφαίο Ντέρμπι της χρονιάς στο Μαρκόπουλο Αττικής, με μερικά από τα ηγετικά brands του χαρτοφυλακίου της.

dsofi;jsoifj1

Η αγαπημένη Kaiser Pilsner, η νέα μπύρα χωρίς αλκοόλ FIX Άνευ και τα νέα αναψυκτικά Tuborg με φυσικούς χυμούς, χωρίς προσθήκη ζάχαρης (Lemon Soda, Lime-Green Tea Soda & Orange-Cinnamon Soda), χάρισαν μοναδικές στιγμές δροσιάς στους προσκεκλημένους που πλημμύρισαν τις κερκίδες του Ιπποδρόμου.

Μεταξύ αυτών, βρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου και των ΜΜΕ, αθλητές, καλλιτέχνες, καθώς και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας, προκειμένου να απολαύσουν τη μεγάλη αυτή γιορτή.

dsofi;jsoifj2Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ Ιπποδρόμου προσέφερε πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις στους περισσότερους από 6.000 παρευρισκόμενους, οι οποίες συνοδεύτηκαν άψογα με τα αγαπημένα προϊόντα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, αφήνοντας σε όλους τους καλεσμένους μοναδικές εντυπώσεις από την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση.