Λύση για το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων

Έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες μετεγκατάστασης


ΕΛΛΑΔΑ
14:13
02/12/2011
Λύση για το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων
loading

Σε καλύτερες συνθήκες φαίνεται πως θα κάνουν μάθημα σε λίγο καιρό οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων αφού στις 13 Δεκεμβρίου πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο «Διαρρύθμιση και επισκευή του πρώην Γυμνασίου Μουρνιών» σύμφωνα με το goodnet.gr.

Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, χθες ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, αναφερόμενος στο θέμα, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» για τις ακατάλληλες συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Παράλληλα, τόνισε ότι «αδικείται ο δήμος» από τη Διεύθυνση του Ειδικού Γυμνασίου καθώς, όπως είπε, «θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει για να ενημερωθεί επί των ενεργειών του δήμου Χανίων και των θετικών εξελίξεων στο συγκεκριμένο θέμα».

Ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε στο θέμα και στις συγκεκριμένες ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή, ώστε να δοθεί λύση στις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνουν μάθημα τα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου, το οποίο στεγάζεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης.

«Έχουμε αφιερώσει ατελείωτες ώρες για το θέμα αυτό ως Δημοτική Αρχή και μετά από μία εναγώνια αναζήτηση χώρου για τη μεταστέγασή του καταλήξαμε στο πρώην Γυμνάσιο Μουρνιών», είπε ο κ. Σκουλάκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει