Γραφείο υποστήριξης δημοτών για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το τέλος της ΔΕΗ, θα λειτουργήσει στον Δήμο Καρδίτσας από την επόμενη Δευτέρα.

Ο δήμος, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ και τον Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας, θέτει σε λειτουργία το ειδικό γραφείο, το οποίο θα παρέχει υποστήριξη και πληροφορίες σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το τέλος της ΔΕΗ.

Εργαζόμενοι του Δήμου Καρδίτσας, θα βρίσκονται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, όπου παρουσία και εκπροσώπου του Δικηγορικού Συλλόγου θα παραλαμβάνουν από τους ενδιαφερόμενους δημότες τα εξής δικαιολογητικά: απόδειξη από αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών που θα αποδεικνύει ότι έχουν εξοφληθεί όλοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, πλην του ειδικού τέλους, το απόκομμα του λογαριασμού της ΔΕΗ και φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

Επίσης, οι δημότες θα συμπληρώνουν εξουσιοδότηση στο γραφείο του δήμου, προκειμένου, στη συνέχεια, ο δήμος Καρδίτσας να καταθέσει ομαδικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ.