Ξύλινες κατασκευές, με διάφορες δράσεις για τα παιδιά, λούνα-παρκ με πολλά παιχνίδια, ένα τρενάκι που θα κόβει βόλτες και μια μεγάλη αγορά με τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα θα περιλαμβάνει η «Αγγέλων Πόλις», το χριστουγεννιάτικο χωριό που στήνει φέτος -για πρώτη χρονιά- ο δήμος Λαγκαδά, στον υπαίθριο χώρο των Λουτρών.

Τα σπιτάκια έχουν ήδη ετοιμαστεί, τα δέντρα έχουν στολιστεί με φωτάκια και λαμπάκια και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν από την 1η Δεκεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Καθημερινά, θα διοργανώνονται εκδηλώσεις μέσα στο χωριό, όπως χριστουγεννιάτικα έθιμα και δρώμενα από κάθε οικισμό του δήμου, χοροί από τοπικούς συλλόγους, κάλαντα, αναγνώσεις παραδοσιακών ιστοριών και παραμυθιών, παραστάσεις καραγκιόζη. Επιπλέον, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, στην κεντρική πλατεία του δήμου Λαγκαδά.
 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.