Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο οποίος μέχρι χθες ήταν στο ταμείο ανεργίας σημειώνεται ότι «ο κόσμος βιώνει μια σκουπιδίλα άνευ προηγουμένου σε όλα τα επίπεδα».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του ηθοποιού στην «Espresso»:

Όσον αφορά τους Αγανακτισμένους ο Γ. Μποσταντζόγλου δηλώνει ότι κατέβηκε στις συγκεντρώσεις τους αλλά και αυτοί τον απογοήτευσαν: «Έβλεπα δέκα ανθρώπους σκεπτόμενους και διεκδικούντες και έβλεπα να γίνεται «κολλητήρι» από τη μία, να πέφτουν πρέζες από την άλλη και δεν με αφορούσε το θέμα» λέει.

Για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα ο ίδιος σημείωσε: «Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Το περνάμε όλοι, οι μισθοί έχουν πέσει και αυτοί συνεχίζουν να κάνουν ασκήσεις επί χάρτου. Πώς θα ζήσει ο κόσμος με 700 ευρώ; Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του κινήματος «Δεν πληρώνω», αλλά τελικά εκεί καταλήγεις. Βγάζω 50 ευρώ τη μέρα και μου έρχονται χίλια φέσια. Ε, δεν πληρώνω κι εγώ. Έτρωγα φασόλια ια να είμαι εντάξει, αλλά όταν συνεχίστηκε, δεν άντεξα. Κόντεψα να τρελαθώ και ξαφνικά έκανα ένα «κλικ». Κατέβασα ρολά, που λένε. Πώς θα γίνει δηλαδή; Θα κλέψω; Θα σκοτώσω; Τι να κάνω; (…) ο κοσμάκης πώς θα πληρώσει; η οικογένειά μου πως θα ζήσει; Ούτε φασόλια δεν θα έχουμε να φάμε».